Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan srác akinek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác akinek bejönnek a husibb csajok?

Figyelt kérdés

én azt tapasztalom hogyha bejön nekik akkor általában ez a perverziójuk..és ez engem ez meg taszít hogy pl ilyenek hogy a hasamra verné meg ilyenek..

nem hiszem el hogy nem találhatnék valami normális embert énis :(

157cm vagyok 80kg (fogyózok közben)

2012. júl. 12. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Testtömeg indexed: 32.46

Ez alapján súlyod Erősen túlsúlyos

Testtömeg indexed alapján erősen túlsúlyos vagy, ami hosszú távon egészségkárosító hatással lehet a szervezetedre. A nem megfelelő táplálkozás cukorbetegséget, ízületi problémákat, magas vérnyomást, keringési betegségeket és anyagcserezavarokat okozhat. Azt javasoljuk, hogy minél előbb keress fel egy táplálkozási szakembert, és mielőbb változtass az életviteleden!

2012. júl. 12. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:

A 81 kg tényleg nem a husis kategória. Én 165/78 vagyok, hatalmas mellekkel és sok izommal (10 év versenysporttal a hátam mögött, mielőtt valaki megszólna, betegség miatt híztam meg, és épp túl vagyok 20 kg leadásán), de én is kövérnek érzem magam. Szóval diéta, és hajrá, 65 kilósan már nem csak a perverzeknek jössz be.

24/N

2012. júl. 12. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ehhez a magassághoz ez már tényleg kövér. Olyan 65kilótól már néznél ki valahogy.
2012. júl. 13. 08:13
 14/17 anonim ***** válasza:

neked az a perverz, aki a hasadra verné a végén?.... :-)

ha szeret téged, de ezt is szereti, abban neked mi a rossz? nem hiszem, hogy neked nincs valami olyan vágyad, (akár magadba fojtva) ami az átlagostól " normálistól" eltér.

de visszatérve a hasra élvezéshez, szerintem ezt sokan szeretik, és egyáltalán nem csak a teltebb lányok zárjai

2012. júl. 13. 09:32
 15/17 Pendulum92 ***** válasza:

Teljesen mind1 mennyi kiló vagy, a za lényeg hogy érzed magad a bőrödben, ha jól, az kisugárzik és könyebben megfogsz valakit.

20/F

2012. júl. 16. 23:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát azért nem éppen így van.. Ha lefogyna 20 kilót akkor ugyan ilyen jó lenne a kisugárzása + jól is nézne ki.. még nagyobb eséllyel találna csávót. Ha valaki kövér és azt mondja hogy nem érdekli mert jól érzi magát így a bőrében, az hazudik...
2012. júl. 17. 00:32
 17/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy kövér vagyok. de amint írtam fogyózok...
2012. júl. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!