Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igy kapcsolat? (olvassátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy kapcsolat? (olvassátok el, kérlek)

Figyelt kérdés
4 és fél éve vagyunk együtt barátommal ő 23 és 20!annyi a problémám h egyszerüen nem tudunk egymással bulizni,meg elmenni sehova ugy hogy ne vesszünk össze!és egyfolytában bujkálnom kell ha elakarok menni barátnökkel discoba(mert megharagszik meg bunkoskodik ha elmegyek)meg oylanokat mondd ha elmerek menni akkor szakit!mint két ovodás azt müveljük!ezért mindig bujkálok a partyfotosok elöl,meg figyelem az ismeröseit(mert ha megtudná nagy balhé lenne)..de csak igy tudok elmenni bulizni..sokszor volt h elmondtam neki(mondtam h bizzon meg bennem)stb stb...de mindig kiborult meg "zsarolt"hogy OK menj el,de akkor engem többet nem látsz!!:((tegnap persze ő bejelentette este 9 kor hogy megy haverokkal bulizni(ha akarok menjek)felkaptam a vizet,mondtam h nem megyek,mert mért iylenkor szol??de aztán felhivtam barátnömet és elmentem én is..persze hogy összetalálkoztam két haverjával...tuti azota már barátom is tudja...nem tudom mit tegyek,mert ezt már nem birom...!!!:(:(:(:(mint két hülye...pedig nem adtam okot a féltékenységre...(csak mindig azt mondja h utálja mikor néznek meg tetszek vkinek)...szerintetek mit tegyek??ez igy nem állapot(pedig imádom,és ő is engem)...:(((((
2009. júl. 12. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
És ez 4 éve így megy? Én már rég szakítottam volna..
2009. júl. 12. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:
az elején sokat jártunk el együtt(még akkor jo is volt)de legalább 2 éve ...uristen..:(:(
2009. júl. 12. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Mar ne is haragudj, de en ezt nem csinalnam!

32/N

2009. júl. 12. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeret,akkor nem fog elhagyni azért,mert 1x 2x elmész a barátnökkel! Csak zsarol vele,hogy ne menj. Szar helyzet lehet,de én a helyedbe átvenném az irányitást,és ha el akarsz menni,mondd el neki és menj! Duzzog majd,de nem hagy el! Persze HA valóban szeret!
2009. júl. 12. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
szeret,ez biztos!!csak nem tudja elviselni a bulizásaimat....
2009. júl. 12. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hülye vagy ha ezt hagyod! lassan már minden úgy lesz ahogy ő akarja? A munkatársam 21éves, 8éve van a pasijával, aki harminc valamennyi. A srác ott is húzza a száját, ha a lány bulizni akar, de a csaj már el sem megy inkább. Nem találkozhat senkivel, nem mehet sehova. 2éve van jogsija, de nem vezethet. Ha végzett a melóval hínia kell a pasit, ha hazaért, akkor is. Csak a szüleihez mehet. Tudod ki élne így!

A másik, meg, hogy a pasid akkor minek jár bulizni? akkor ő se menjen!

2009. júl. 12. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
jajj én nem akarok igy járni..!!!de barátom is huzza mindenre a száját,ami éppen nem tetszik neki!amikor elmegy bulizni mindig azt mondja hogy "szivem te is elmentél"miost én jövök!!de tudni kell akárhányszor megyek és elmondom neki az az elsö hogy kérem hogy jöjjön,de sose jön mostanság)..inkább barátokkal és akkor arra hivatkozik h én is voltam...ááááh:(
2009. júl. 12. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le és beszéljétek meg! Ezt már rég megkellett volna próbálni! Ha nem megy, vagy megint zsarolni kezd, szakíts vele! Elhiszem hogy szereted, deez így nem normális kapcsolat.
2009. júl. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!