Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mennyire zavaró ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire zavaró ha a nő nem tud főzni? +túl sok házimunkát sem végez.26N

Figyelt kérdés

Sok területen értem el sikereket, elégedett is vagyok magammal. Beképzelt nem vagyok:D

Egy szép (a környezetem annak tart), munkájában sikeres, tehetséges nő, aki hűséges és nagyon tud szeretni...DE nem tud főzni és csak mindennapi rutinos házimunkára (mosogatás, pórtörlés stb.) hajlandó.

Igaz a munkám miatt sem lenne nagyon időm ilyesmire...de sokat keresek, ezzel a háziasszony szerep nem kiegyenlíthető?

Hosszú távú kapcsolatom nem igazán volt, így nem szembesültem ezzel a problémával. Igaz rövidtávú sem sok, eddig nem szakítottam elegendő időt ismerkedésre.

Számotokra ez mennyire lenne zavaró? Nagyban befolyásolná a kapcsolatotokat?

2012. júl. 10. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem oké de én még csak egy kis taknyos vagyok akire főz a maim :3

f18

2012. júl. 10. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire alakítaná ez az én képemet rólad. Én mondjuk végeztem kétkezi munkát. Árokásás bálázás kőhordás, gyári munka stb. Nem keresek sokat, illetve a 150-es fizum java részét viszi a bank. Sosem pazaroltam és becsülöm az étel értékét többek között. Szerintem a jó házikoszt egy hagyományos magyar érték.

Szóval ha te nem tanultál alázatot kitartást és nem lennél képes kétkezi kemény fizikai munka végzésére, nem becsülnéd azt amid van a jó módod miatt, ha az ebédedet nem ennéd meg rendesen, a finom és minőségileg drága alapanyagú ételt a kukába öntögetnéd, valamint fenn hordanád az orrod, vagy elzárkóznál a munka elől, akkor nem hinném hogy kellően tisztelnélek. Nyápicnak és finnyás úri kislánynak tartanálak aki nem nekem való. Persze ha mindez adott mint pl nálam akkor főzni még megtanulhatsz. Én is tanulgatom. :) A házimunkát pedig bármelyik értelmes ügyes alázatos és kötelességtudó ember el tudja végezni! :)

29F

2012. júl. 10. 23:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Én hajlandó lennék a házimunkára, főzni is megtanultam volna, meg is tanulok:) Köszönöm a válaszokat!

Az életmódomon nem tudok (akarok) változtatni. A páromtól meg nem várnám el, hogy elvégezzen mindent, nem csinálnék belőle házi robotot. -persze jó lenne ha tudna főzni:D

Valóban nagyon gáz, hogy egy pörköltet sem tudok összedobni...de ha tudnék sem lenne időm rá.

A probléma az, hogy a munkám mellett nem tudnám kellőképpen elvégezni a házimunkát (nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem).

Tudni akartam, hogy mások ezt mennyire tűrnék:) Köszönöm a véleményeket! Hasznosak voltak:)

Egyébként nem vagyok finnyás, olyan helyen nőttem fel, ahol ezt nem engedhettem meg magamnak. Nem éltem falun, viszont a szüleimnek földje van, ismerem a fizikai munkát jól. Amit meg elértem....azt a saját erőmből értem el.

Nem egy úri kislány vagyok, aki mindenét a szüleinek köszönheti.

2012. júl. 11. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Kár ezt a munkára fogni. Én is azzal mentegettem magam tavaly, hogy azért nem rakok rendet, mert havi 80 túlóra mellett már nincs rá energiám, de idén kevesebb munka mellett sem a portörlésen jár az eszem.

Nem vagy egy házias típus te sem. Majd mikor gyesen leszel megtanulsz főzni. :)

Megkérdezhetem, hogy mi az a munka, ami annyira leköt, hogy élni sincs időd mellette?

2012. júl. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!