Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne vágyjak más pasi és más pasi szeretete után?
Figyelt kérdés
26L vagyok,fiatal kislány(2Év) anyukája. Egyszeren hiányzik a párom szeretete,ölelése.Korán kel,este fáradt,nincs semmihez kedve.Csókot nem ad,mert ne lássa a gyerek,ill. ne öleljem mert melege van.Nekem hiányzik a szeretgetése.Ha meg van "kedve " a szexhez akkor meg az éjszaka kellős közepén képes felkelteni,de az se olyan mint a gyerek elött.Mondtam neki,hogy vegyen ki egy nap szabit,hogy egymással tudjunk foglalkozni meg mozi,meg kávézás meg ilyenek... De nem tud mert kevesen vannak.Hiányzik a szeretgetése.Mit tegyek?Ő 3hónappal idősebb mint én. A legjobb (volt) barátommal se enged találkozni,mert haverom szerint féltékeny.Nekem az is segitene ha tudnék beszélgetni valakivel,más témákról is ami nem csak a gyereknevelés meg a pelenkacsere... Kicsit szeretném ha bókolna nekem.... Gyerek körül rengeteget segit,meg jó apuka.Hiányzik az a volt barátom,vele ki tudnám beszélni a bánatom.2012. júl. 10. 19:05
1/4 anonim válasza:
Nekem kicsit furának tűnik a párod hozzáállása, nem ad csókot, hogy a gyerek ne lássa és ne öleld meg mert melege van... Hogy érzed, biztosan szeret téged? Beszéltél már vele erről?
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is fura. Beszéltem igen. Egyszerűen melege van,s kész..
2012. júl. 10. 19:28
3/4 anonim válasza:
ezt így ahogy van mondd el neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam ismét. Tegnap amikor este hazajött (elment haverjával/unkkal) megnézni az új metrót. Én azért nem metnem mert nincs a hónapra bérletem,mert hamarosan nyaralni mentünk és nem akartunk 2hétre bérletet venni.Meg tegnap volt kis problémám amivel nem akartam bkv-zni.Neki meg ad a munkáltatója. De olyan nagy rendes csókot(ami fel is izgatja az embert) nem adott,na de majd próbálkozok..
2012. júl. 11. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!