Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez ha egy pasi ezt mondja?
Figyelt kérdés
vagyis nem mondja hanem ezt a számot küldi arra a kérdésre h mit érez irántam : http://www.youtube.com/watch?v=mH9HTEQ7Te4
1 hónapja tart köztünk egy szex-kapcsolat. és ma beszélgettünk h ki mit érez. ő kérdezte előbb. én mondtam h szeretem de nem túlságosan (tehát nem vagyok szerelmes) amikor pedig visszakérdeztem h és ő? akkor meg azt a számot küldte.
én 18/L ő 25/F
2012. júl. 9. 20:43
1/8 anonim válasza:
Maradjon a szex kapcsolat:) szerintem ezt jelenti 24F
2/8 Csegi89 válasza:
Kb. annyit tesz, hogy a du.gás ok, a többi nem.
5/8 anonim válasza:
Szerelmes! :) Vagy beléd, vagy másba. "a szerelem engem mindig bolonddá tesz". Szeret, de nem akar komolyabbat szerintem. Miért csak szexkapcsolat? Talán felejteni akar valakit veled?
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó előtti:
nem felejteni akar. hanem igazából azt beszéltük h egyikünk sem akar úgy igazán komoly kapcsolatot.
2012. júl. 9. 21:01
8/8 anonim válasza:
Akkor azt hiszem meg van válaszolva a kérdés: Semmi komolyat nem akar, mert abból csak baja van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!