Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az milyen, mikor egy pasi ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen, mikor egy pasi ezt mondja a barátnőjének?

Figyelt kérdés

Tegnap este közeledni akartam hozzá "úgy" (értitek...), és nem nagyon vette a lapot, illetve vette, csak úgy tett, mintha nem tudná, mit akarok. Erre kérdeztem, hogy most mi van, nem akarja? Erre azt mondta, hogy az az igazság, hogy nem akarja, mert nincs kedve engem nyalni előtte egy órát... :S

Teljesen kiborultam. Szerintem szakítok vele, mert eléggé bántó volt...

2012. jún. 14. 12:51
1 2
 1/17 -=Koldus=- ***** válasza:
57%
Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
2012. jún. 14. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Bántó? Inkább nevezném ezt szarba tiprásnak.
2012. jún. 14. 12:54
 3/17 anonim ***** válasza:

Kicsit túlzottan szókimondó :// Megértem, hogy ezen kiborultál!

De csak simán szexelni biztos lett volna kedve, vagy hogy te csináld neki 'előtte egy órát'... -.-

2012. jún. 14. 12:55
 4/17 anonim ***** válasza:
34%

Én nem vágom a problémát. Az volt a baj, hogy nem volt kedve, vagy az, hogy ezt mondta?

Mert én egyikben sem látok kivetnivalót, de ahogy érzed, tőlem dobd. Majd jó lesz másnak...

21L

2012. jún. 14. 12:56
 5/17 A kérdező kommentje:
De mi így szoktuk előtte, hogy ő engem... Valahogy azt érzem, hogy soha többé nem tudnék vele lefeküdni meg semmit se...
2012. jún. 14. 12:57
 6/17 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy először fordult elő, és legutoljára is csak hétfőn voltunk együtt. Ha nem vágod, akkor ne "vágd".
2012. jún. 14. 12:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát, nem rejtette véka alá a véleményé, az hétszentség... szerintem is keress valaki mást. Csávókám elég nagy tapló lehet, ha ezt így totálba az arcodba küldi.
2012. jún. 14. 12:59
 8/17 -=Koldus=- ***** válasza:
24%
Úristen, ezt nem hiszem el. Mi az isten olyan bántó ezen?? Simán nem volt kedve nyalni. Na bumm. Nálunk van sokszor olyan, hogy barátnőmnek nincs kedve a sz.opáshoz és ezt mondja is. Olyankor csak kézzel csinálja egy kicsit és. Legutóbb pl nekem nem volt kedvem kinyalni, megmondtam neki, kész. Elfogadta, megértette. Nem kell ezt túlbonyolítani.
2012. jún. 14. 13:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindig is az volt. Azt hiszi, bármit megtehet meg mondhat.
2012. jún. 14. 13:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Erre mit mondtál neki?
2012. jún. 14. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!