Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én ugrok erre, ha a párom nem ér rá és hívom kinyomja a telefont?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de engem nagyon zavar. Legszívesebben földhöz vágnám a telefont. Mostanában ez lett a heppje, hogy rám nyomja ....

2012. júl. 9. 17:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ehhez tudni kell milyen a munkahelyi szokás. Nálunk például mindenki telefonálhat. Szóval én nagy ritkán 1-2 esettől eltekintve mindenkit felveszek, mert felvehetem. Szoktunk is a párommal elég sokat beszélni munkaidőben.

Neki régebben volt olyan munkahelye ahol nem tudott beszélni és én ezt megértettem és ha nem volt baj nem hívtam.Nektek kell tudni milyen a munkahely. Lehet telefonálni vagy nem? Ha lehet és kinyomkod mindig az gáz, ha dolga van akkor is felveheti és elég annyit mondania hogy később hívj. Ha meg nem telefonálhat mert sok helyen nem nézik jó szemmel akkor el kell fogadnod és nem hívogatni.

2012. júl. 9. 17:54
 12/32 A kérdező kommentje:
Már-már ott tartunk, hogy örülök ha felhív 1 percre... Vagy nem veszi fel, vagy kinyomja, régen nem volt ilyen probléma, nem ilyen ember volt, kicsit nagy a kontraszt.
2012. júl. 9. 17:55
 13/32 A kérdező kommentje:
Azt is látom ha vele vagyok ki az akinek felveszi és ki az akit ugyanígy kinyom. Bár általában tök mindegy mit csinálunk, képes akkor is órákat beszélni...
2012. júl. 9. 17:59
 14/32 anonim ***** válasza:
Szóval telefonálhat ha dolgozik vagy nem?
2012. júl. 9. 18:00
 15/32 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a hsz-eket, elnézéést, ha megismétlem egy korábbi hozzászóló véleményét

ha azért nyomja ki, mert nem ér rá, akkor nem zavar. a párom olyan helyen dolgozik, ahol ez simán megtörténhet. csak akkor húzom fel magam, ha valaki telefonbeszélgetés közben, dühből nyomja ki a másikat. óriási különbség szerintem.

2012. júl. 9. 18:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Vannak tárgyalásai, de nem hiszem, hogy mindig akkor mikor én hívom és minden napszakban. Mert ez folyamatos mostanában, ennyi tárgyalás nincs.
2012. júl. 9. 18:01
 17/32 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem igaz hogy 2 tárgyalás között nem tud felhívni...
2012. júl. 9. 18:03
 18/32 anonim ***** válasza:
És mindig konkrét mondandód is van neki, vagy csak hobbiból hívogatod állandóan munkaidőben?
2012. júl. 9. 18:03
 19/32 A kérdező kommentje:
Van persze, aztán elküldöm sms-be, amire este 10 előtt nem kapok választ...
2012. júl. 9. 18:05
 20/32 anonim ***** válasza:
30%
Szerencsétlen srác...nem irigylem. Az ilyen emberekből lesznek a házisárkányok. Minek hívogatod őt? Hidd el, az nem fog javítani a helyzeten. Inkább ne keresd 2 napig, aztán majd meglátod felhív e.
2012. júl. 9. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!