Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ugrok erre, ha a párom nem ér rá és hívom kinyomja a telefont?
Mást nem tud csinálni, ha épp nem ér rá és nem akarja hogy ott csörögjön a feje felett. Ne legyél ideges, valószínűleg nem direkt csinálja... amikor dolgozom, nekem is rá kell nyomnom a telefont MINDENKIRE, mert nem érek rá. Én se szívesen csinálom, de mindenki tudja hogy ilyenkor nem érek rá, amjd visszahívom az illetőt...
18/L
Mert mondjuk 1 tárgyalás közepén hagyja zizegni a zsebében inkább? Vagy ha tanár, akkor a gyerek zenei aláfestéssel feleljen?
Ugyan már...remélem érzed, milyen apróságon akadsz ki.
Kinyomja: jól van, érzékelte, hogy kerested, de nem ér rá, amint tud visszahív
Csak csörög: még az sem biztos, hogy észrevette, hogy kerested.
Melyik a jobb?
Miért, ott vagy vele? Én pl. akkor sem veszem fel a telefont, ha másokkal vagyok és nem munkaügyben. Nem szeretek úgy beszélni, hogy más is hallgatja. Így pl. buszon sem beszélek telefonon.
Egyébként meg mit mond erre neked? Gondolom, már próbáltál erről beszélni vele.
Mióta vagytok együtt?
Csak azért kérdezem, mert eleinte én is ugrottam az ilyenre. És egy telefonon áldozatul is esett neki. Pluszban még olyan voltam, hogy rögtön a legrosszabbra gondoltam.
De most már tudom, hogy nem érdemes ilyenen idegeskedni. Lehet, hogy csak másnap ér rá visszahívni, de biztos, hogy hívni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!