Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rvából lesz a legjobb feleség?
Ez egy igazi idióta közmondás. Kb olyan mint hogy aki sokat alszik keveset ér. És aki koránkel aranyat lel.
Meg is magyarázom.
Aki sokat alszik az kipihentebb és tovább is fog éli mert nincs megszabva előre hogy te csak 80 évet fogsz élni.
Aki korán kel aranyat lel. Ezt mondta az a vásárló is aki hajnalba hívott fel hogy hogy megvegye az autóm. Khmm.. Hát arany az nem volt benne de púrhab annál több.
Qurvából lesz a leg jobb feleség meg azért nem igaz mert gondold már végig.. Hogy szét lehet már khmm.. Meg szerinted ki tudja kielégíteni? És ha ilyen hajlamú akkor hajtani fogja a vére mindíg új kalandokra..
Ez a tudományos véleményem a közmondásokról.
Amúgy az elsőn jót nevettem ...
Szerintem ez így van.Persze akadnak kivételek,de többnyire igen.
Nem értek egyet azokkal aki azt hiszik,hogy egy ilyen nőnek nem erőssége a hűség.
Ha már kiélte magát akkor valószínűleg nem fog félrekefélni.
Vajon az is igaz-e,hogy striciből lesz a legjobb férj?
25F
Kiélte ?? Te hülye vagy?? XD
Ez olyan minthogy egy férfi nem néz meccset mert már annyit látott hogy kiélte vagy nem iszik sört mert már azt is kiélte vagy nem szereti az autókat motorokat mert aszts kiélte. Te meguntad már a szexet? XD
Akinek hajlama van a qurvaságra nem áll le max bedilizik 40re ahogy az előző írta.
Kutyából meg nem lesz szalonna!
Vagy a vér nem válik vízzé!
Én nyertem, mert ezek ütik a tiédet.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!