Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rvából lesz a legjobb feleség?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

:-D

Hehehe.

Elsőnek van igaza.

2012. júl. 9. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Most ha logikusan belegondolok, egy k*rvában ki a fene tudna megbízni. Bizalom nélkül meg már cseszheted. Ha feleséget akar valaki akkor nem az kéne a legfontosabb legyen hogy jó legyen az ágyban, azzal sokra nem mész. Attól még főzni lehet hogy nem tud, meg csak a pénzedet költi minden nap új ruhákra. Sose tudhatod mikor fog megunni és félrekefélni. Mondjuk aki az ilyen k*rva féléket szereti az ő maga sem jobb, szóval lehet abból jó páros lesz.
2012. júl. 9. 16:46
 13/19 sztbali ***** válasza:
Van igazságtartalma, de az esetek nagy része nem ezt mutatja. Például, ha valakinek a felesége (a meg ismerkedés előtt) "k*rva" volt akkor igaz; a többi est meg nem.
2012. júl. 9. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez egy igazi idióta közmondás. Kb olyan mint hogy aki sokat alszik keveset ér. És aki koránkel aranyat lel.

Meg is magyarázom.

Aki sokat alszik az kipihentebb és tovább is fog éli mert nincs megszabva előre hogy te csak 80 évet fogsz élni.

Aki korán kel aranyat lel. Ezt mondta az a vásárló is aki hajnalba hívott fel hogy hogy megvegye az autóm. Khmm.. Hát arany az nem volt benne de púrhab annál több.

Qurvából lesz a leg jobb feleség meg azért nem igaz mert gondold már végig.. Hogy szét lehet már khmm.. Meg szerinted ki tudja kielégíteni? És ha ilyen hajlamú akkor hajtani fogja a vére mindíg új kalandokra..

Ez a tudományos véleményem a közmondásokról.

Amúgy az elsőn jót nevettem ...

2012. júl. 9. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Abból lesz.Ugyanis amíg ő esetleg fiatal korában kiélvezkedte magát pénzért,nem pénzért,tök mindegy,addig egy szűziesnek tűnő maca 40éves korára bedilizik,és megy fa.ról fa.ra...A nők nagy részével ez van.
2012. júl. 9. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így van.Persze akadnak kivételek,de többnyire igen.

Nem értek egyet azokkal aki azt hiszik,hogy egy ilyen nőnek nem erőssége a hűség.

Ha már kiélte magát akkor valószínűleg nem fog félrekefélni.

Vajon az is igaz-e,hogy striciből lesz a legjobb férj?

25F

2012. júl. 9. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Kiélte ?? Te hülye vagy?? XD

Ez olyan minthogy egy férfi nem néz meccset mert már annyit látott hogy kiélte vagy nem iszik sört mert már azt is kiélte vagy nem szereti az autókat motorokat mert aszts kiélte. Te meguntad már a szexet? XD

Akinek hajlama van a qurvaságra nem áll le max bedilizik 40re ahogy az előző írta.

2012. júl. 9. 17:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jót röhögtem 1-2-ön. Annyit még hadd tegyek hozzá, hogy nem kell hogy pénzért basszon inkább viselkedés, hozzáállás tekintetébe gondoltam k*rvára. :D
2012. júl. 9. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Kutyából meg nem lesz szalonna!

Vagy a vér nem válik vízzé!

Én nyertem, mert ezek ütik a tiédet.

:-D

2012. júl. 10. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!