Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban lehet tartani egy viszonyt, ha a felek egy kisebb település (mondjuk 4000 lakosú) két szomszédos utcájában laknak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 15:44
11/17 nevem-senki válasza:
Mari néni felderítő hivatal...
Mekkora poén... :D :D
12/17 A kérdező kommentje:
Átjárás sem lehetséges, csak idegen helyen találkozás :-( a titkolózásra azért lenne szükség, mert a függetlenséggel vannak gondok :-S
2012. júl. 9. 20:55
13/17 anonim válasza:
tegnap 20:55
Ilyen esetekben az otthonkás ügynökök száma megtízszereződik! :D
14/17 anonim válasza:
Egy idő után azt fogod kívánni bár fekete ballonkabátosok figyelnének téged és nem az MnFH! :D
15/17 anonim válasza:
szerintem nem érdemes ezt vállalni, de hogy érted hogy a függetlenséggel van gond valamelyik fél kapcsolatban van? am fiú vagy? hány éves?
16/17 A kérdező kommentje:
mindkét fél kapcsolatban van, én vagyok a nő, 30 éves
2012. júl. 12. 08:43
17/17 anonim válasza:
tegnap 08:43
Járjatok ki a szomszéd városba, ami min 40 kilóméterre van tőletek. Bár így el sem tudtok szabadulni hogy le vagytok kötve. :)
Tanuljatok az élettől! James Bond is mindig lebukik a végén! Ti fele olyan jók sem vagytok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!