Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfedeztem egy lányt a szomszédos házból, hogyan szólítsam le?
Hát szó szerint ez a helyzet:)...
Szóval: egy hete volt hogy jöttem haza suliból és láttam hogy egy lány ült az ajtó melletti ülésen. Aztán láttam hogy ott szállt le ahol én sőt arra felé is jött haza amerre én, majd kiderült hogy ő a mellettem levő lakótelepi házban lakik. Két hét alatt eddig csak kétszer láttam, s mind a két héten ugyanazon a napon, s mint mondtam pont ugyanazon a buszon volt ő is amelyiken én. Félek mivel már nincs sok idő a suliból így már kevesebb esélyem van arra hogy látom még. Ha jövőhéten , vagy esetleg még előtte újból meglátnám hogyan szólítsam fel? Mit mondjak neki?
Először is valahogy oda kell hozzá férkőzni, mivel ritkán látod, ez is gond. Buszon mellé kéne ülnöd, ha meg utcán mentek leszólítod.
Mondjuk épp ezzel a szöveggel el is lehetne indulni: nem is láttad még erre szinte, itt lakik vagy most költözött ide, átutazóban van iylesmi.
Ha utcán szólítod le, megkérded mennyi az idő, aztán szintén mehet az érdeklődés hogy most költözött ide vagy csak a véletlen hogy szomszédok vagytok és nem találkoztatok. Aztán közben megkérdezed, hova megy, folytassuk út közben. Sablon köröket kell futni, aztán a többi meg megy magától, ha veszi a lapot akkor megint te jösz. Röviden ennyi, próbálj meg ne izgulni, el is mormolhatod mit akarsz tőle kérdezni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!