Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy nem vagyok szégyellős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy nem vagyok szégyellős?

Figyelt kérdés

Na nem feltétlen olyan értelemben:) 17L vagyok, és most aludtam először a barátommal. Nem volt semmi, de nem is ez a lényeg. Baj, hogy nem zavar, ha aludni lát, vagy pizsamában, vagy reggel? Viszont az például jobban zavar, ha fel kell kössem a hajam, vagy ilyenek, bár ez más miatt, de mindegy.

Úgy értem, hogy másnál ez a "jajj, smink nélkül nem megyek ki az utcára" dolog van állandóan, én meg nem is nagyon sminkelek, nem zavar, ha este, vagy reggel lát. Ez így ok, vagy azért kéne picit zavarjon, mint mást, hogy mondjuk "nincs rajtam smink", vagy "pizsamában vagyok", vagy "reggel van"...?

2012. júl. 8. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon. Neked van jó hozzáállásod. Ne változtass rajta.
2012. júl. 8. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz ez teljesen rendben van egy párkapcsolatban és szerintem jó pont is.
2012. júl. 8. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se vagyok szégyenlős a párom előtt. Persze, a kapcsolatunk elején nem mertem levenni a pólót se éjszakára, mert úristen, egész este látja a melltartómat:D:D:D. Így visszagondolva már csak nevetek ezen az egészen, simán elalszom mellette póló nélkül is, de a melltartó és bugyi marad:D:D:D. Azokról nem tudott lebeszélni:-) Egymás előtt nem vagyunk szégyenlősek, ha a szobában marad a törölköző, és ő csak akkor veszi észre, amikor már pucéran áll a fürdőszobában, simán becaplat érte, amikor én is benn vagyok:-). Más nincs a házban. Na, ezt se engedem meg magamnak, de páromat nem zavarja:-)

24/N 32/F

2012. júl. 8. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én se vagyok szégyenlős. simán pizsibe alszok nála és reggel se zavar. Teljesen úgy vagyok ott reggelente mint itthon.. Smink nélkül összefogott hajjal bénán.. :D és még igy is tetszem neki :D:D

amúgy te miért nem szereted összefogva a hajad?

19L

2012. júl. 8. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért vetkőzés még nincs, nem arra értettem:) Bár azt mondja, hogy előtte nem kell szégyellősnek legyek, mert csinos vagyok, és így szeret, de azért ott még nem tartunk:) Erre a bénán nézek ki reggel dologra gondoltam, hogy nem nagyon törődtem vele:)

Amúgy nem az, hogy nem szeretem összefogva, csak nem tudom... Azért csak szégyellős vagyok kicsit, és ez nálam olyan, hogy nem mindenkinek mutatkozok így rögtön... Suliba elmegyek felkötött hajjal, mert megszoktam, vagy barátokkal találkozok, de pl a kajálással is így vagyok... Amíg tetszett egy osztálytársam, nem bírtam az osztályban enni, illetve csak ha mellettem volt a padtársam, hogy ne legyek olyan egyedül, és figyeltem, hogy ne lásson, amikor eszek... Vagy ha arra fordult, akkor elbillegtem a székkel valaki mögé...

Ezek ilyen hülyeségek, amiket lehet más észre se vesz, de bennem gátlások:)

2012. júl. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!