Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hónap telt el a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónap telt el a szakítás óta és egy időben azt hittem már jobban vagyok, de most pár napja megint teljesen a padlóra kerültem. Meddig fog ez még így menni, hogy bármikor visszacsúszhatok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Látom, hogy már jó sok idő eltelt, amióta ezt a kérdést feltetted, de annyit hadd írjak, hogy tudom, mit érzel. nekem majdnem 2 évig hullámzott ez a dolog. Kb fél év után már egyre több olyan időszakom volt, mikor jól elvoltam, de aztán megint beütött egy totál depressziós szakasz, amikor úgymond én is "visszaestem". Legutóbb olyan volt, hogy már hónapokig tök jó voltam, aztán megint jött egy olyan, hogy egy buliból hazafelé menet rámtört a bőgés exem miatt, pedig akkor már másfél éve külön voltunk. Azt hiszem, én így 2 év után léptem túl rajta teljesen, hogy már nem kísért az emléke. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy találkozzak valakivel, aki újra komolyan érdekel. Lényeg a lényeg, hogy teljesen normális, hogy ez így hullámzik egy jó darabig.
2013. márc. 30. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!