Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? 25 év korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? 25 év korkülönbséggel mennyire lehet működőképes a kapcsolatunk? 1 éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon szeretjük egymást. De vajon meddig tarthat? 42/F

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted meddig marad veled egy 17éves,tapasztalatlan csajszi?Te se gondoltad komolyan hogy életed végéig....
2012. júl. 8. 15:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem,nem gondoltam,hogy életem végéig együtt leszünk. Ezt én is megmondtam neki,de azt mondja,hogy csak én kellek neki.

Nem tudom,biztosan azért vannak rámállva a nők,mert lúzer vagyok.:)

2012. júl. 8. 16:02
 13/18 anonim ***** válasza:
"Azt mondta, csak én kellek neki" Azért ezt egy 17 éves lánytól ne vegyük készpénznek. Süt főz? Szép dolog. Elkezdene ő is 8 órába dolgozni, mint a korodbeli nők, egyből elfogyna a gondoskodásra szánt energia.
2012. júl. 8. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
most minek tetted fel ezt a kérdést? leszólnak itt sokan, én mondjuk pont lesz@rom de a kérdésre válaszolva... mi honnan tudjuk meddig fog tartani???????
2012. júl. 8. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha boldogok vagytok, akkor működhet, bár valószínűleg nem olyan sokáig. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a lány szülei mit szólnak ahhoz, hogy a lányuk párja annyi idős, mint ők.

De ne ezen agyalj.... te sem vagy biztos ebben a kapcsolatban, ha felmerült benned ez a kérdés, főleg, ha még fel is tetted itt!

2012. júl. 8. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
42 éves vagy, a csaj meg nem beléd szerelmes, hanem abba a tudatba, hogy érettnek gondolod. Ez már tökéletes önbizalomnövelő a csajszi számára, hiszen az osztálytársnői körében most ő a nagymenő csaj. Legjobb esetben is addig tart ez a kapcsolat, amíg működik a szerszám. Mikor már állandóan csak a földet nézi a kígyó akkor majd tovább áll gyorsan. De lehet meg sem kell várni ezt az állapotot, elég lesz, ha kicsit jobban belekóstol a nagyvilágba.
2012. júl. 8. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:

ez undorító.

25 évvel idősebb vagy ember nála !! miért nem a

saját korosztályodból nézel Nőt ?

17 éves lány meg nem tudom mit lát egy 42 éves férfiban.

Erre lennék a legjobban kiváncsi !!!

2012. júl. 8. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
ma 18:14 money money money
2012. júl. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!