Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, véleményét szeretném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, véleményét szeretném, a párom viselkedésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Miért van,hogy nem lehet a párommal beszélni arról,hogy részéröl és részemröl is ,hány szexuális kapcsolat volt mielött megismertük egymást,azt mondta nem akarja tudni a mi volt mielött találkoztunk,és ő sem akar semmit beszéni ,ha faggatom megsértödik,miért zárkozik el ennyire a témátol?
2012. júl. 8. 10:31
1 2
 11/14 omba ***** válasza:

Általában nem helyes, ha vannak tabutémák egy kapcsolatban.

Pont ezt tekintve, - azért nem érem az elzárkózását, főleg, hogy dühíti.

Őszintén szólva, én sem biztos, hogy tudnék pontos leltárt készíteni, de ha valaki szépen kérne megpróbálnám.

persze, épp mert már nem létező, lezárt dolgok ezek (lélekben, főképp), sokat nem mozdítana előre semmit.

Igaz hátra se vetne.

2012. júl. 8. 12:31
 12/14 Réci20 válasza:
Szerintem nem akarja ezzel elrontani a kapcsolatot. Érthető is, mert valószinűleg egy veszekedés v. nézeteltérés során egymás fejéhez vágnátok. ha ez van, fogadd el. a múlt nem számít, csak a jelen
2012. júl. 9. 07:47
 13/14 omba ***** válasza:
Réci20, nem számít a múlt (jó esetben), de van! Miért lenne tabu?
2012. júl. 9. 10:08
 14/14 anonim válasza:

Mi megbeszeltuk ezt a legelejen. Azota kb. 10x beszeltunk rola ujra, nem azert, mert en akartam, hanem parom hozta fel ujra es ujra. Hogy miert nem ertem. Mert en mindig csak ugyanazt tudom neki mondani, az igazsagot. De hogy o minek hozza fel a temat, ha nem figyel sajat magara. Minden alkalommal mas szam jott ki neki. Szoval az o eddigi kapcsolatainak a szama folyamatosan no. Ami bennem azert egy igen nagy kerdojelet rak! Miert nem volt oszinte az elejen? Miert akar rola ujra es ujra beszelni? Azt hiszi, ha o tobbet mond, akkor majd en is? Minek mondanek, ha nem volt tobb?

Elottem 22 evig volt egyutt a felesegevel, es mint a legutobbi egyutt sorozzunk es beszelgessunk-kor kiderult az utolso idoszakukban kb hetente volt neki masik szexpartnere.

Akkor most hogy bizzak benne?

Szoval lehet, hogy te szerencses vagy, hogy nem tudod, mert nem tudsz hulyesegekre gondolni, kovetkeztetni belole, hogy mi volt elotte.

2012. júl. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!