Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi alapján lehetünk még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján lehetünk még előítéletesek?

Figyelt kérdés

1.

- külső

- testbeszéd

- arc

- tekintet

- hanghordás

2.

- érdeklődési kör

- saját családhoz való viszony (szerintem inkább a felmenőivel kapcsolatban, mint a gyerekeivel v.kinek)

- ???

2012. júl. 8. 00:28
1 2
 1/14 AvernusTriad ***** válasza:
Neked ez a célod? o.O
2012. júl. 8. 00:30
 2/14 anonim ***** válasza:

- fura szokások

- lelki állapot

2012. júl. 8. 00:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Tapasztalatok alapján. ;D
2012. júl. 8. 00:31
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez komoly kérdés.

- társadalmi és szociális helyzet

2012. júl. 8. 00:34
 5/14 anonim ***** válasza:

múltja valakinek (nekem elég sokat számít)

iskolai végzettség, munka

egészségi állapot

ápoltság, higiénia, igényesség

genetikai háttér (pl akinek a családjában már volt mentális betegség, születési rendellenesség stb azzal én nem akarnék gyereket)

káros szenvedélyek, függőségek

---

mondjuk én ezeket nem előítéletességnek nevezném, hanem hogy ez alapján is megítélek egy embert, ami sokaknak nem tetszik

ezeknek az ítéleteknek van alapja, az előítéletek szükségesek, mert megvédenek a veszélyektől, csalódásoktól

2012. júl. 8. 00:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen szempontból akarsz előítéletes lenni. Tehát, mi a "célod".

De ha nagyon az akarsz lenni, úgyis megtalálod a módját. :)

2012. júl. 8. 00:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Egy személynél, akit megismerve, csak a jelenjét tapasztalhatod.
2012. júl. 8. 00:38
 8/14 anonim ***** válasza:

Akkor ez esetben semmi értelme az előítéletnek. Én még azoknál is igyekszem kerülni, akikről már tudhatnám, hogy nem "változnak", milliószor igazolták.

Mégis megadom a lehetőségét ennek. Persze, csak rugalmasan, óvatosan. :)

2012. júl. 8. 00:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Akinek nem láthatok bele a múltjába, az teljesen esélytelen nálam. Az, hogy felém milyen képet akar vetíteni, az a megtévesztés legjobb módja, ha hagyom és nem nézek utána.

Szóval aki a múltját nem vállalja, az esélytelen nálam.

2012. júl. 8. 00:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Az általa megjelölt elsőbb szempontok alapján mindig aktuálisan meg lehet ítélni valakit, szóval ennek nagyon is sok szerepe van.

Párkapcsolati jelleggel érdekelne a dolog, hogy ne szánjak valakire túl sok időt, ha nem illenék vele eléggé össze.

2012. júl. 8. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!