Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel hogy ne unatkozzunk ha átmegyünk egymáshoz?
# 8/19 vagyok!
Hova valósiak vagytok mert az is nagyban függ, mit csináljatok?! Ahogy írta az utánam szóló is a bicajt azt én is támogatom, ha van lehetőségetek akkor hajrá.
Amikor volt barátnőm akkor volt amikor gondoltunk egyet és be mentünk Pécsre csavarogni 35 perc volt busszal az út, elmentünk étterembe ettünk egy fagyit és leültünk egy padra és beszélgettünk, hülyéskedtünk. De volt amikor el mentünk vásárolni ruhát vagy cipőt ami pont kellet. Nem vagyunk mi sem gazdagok nem a plázába vásároltam, elmentünk a kínaiba kellet egy nadrág nekem akkor vettem neki is vagy volt amikor ő akart venni 1-2 göncöt. Volt amikor az Árkádba vásároltunk, ha le volt valami értékelve, egyedül cipőben veszek mindig márkásat.
Vásárlás is jó program 1x.
De az előttem szólóknak teljesen igaza van, hogy nem tudod magad lekötni a párod mellett az régen rossz. Valami gubanc van a kapcsolatban, de attól tartok ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani mert nincs közös témátok és előbb utóbb a párod fogja lehet megunni és szakítani fog veled vagy te ő vele. Nem baj majd még találkozunk a GYK-n. :D Sok sikert! De, ha van sok pénzed akkor menjetek el Tunéziába járjátok be a világot!!! Ennél többet senki nem fog írni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!