Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó már neki semmi?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal (én 24, Ő 30) és a viselkedése mostanában kezd nagyon megváltozni. Kezdetben nagyon figyelmes, kedves, gyengéd volt, figyelt minden szavamra, mozdulatomra, azt se tudta hogy járjon a kedvemben, bármit amit mondtam lelkesen fogadott, akármilyen gondolatom, ötletem volt imádta. Mostanában viszont már semmi nem jó neki amit mondok vagy teszek, mindenbe beleköt, hogy ő ezt se szereti, azt se szereti, nem lehet neki örömet okozni semmivel mert mindenben talál kifogásolni valót. Alig megyünk valahova mert ugyanezen okok miatt, mindenre talál kifogást. Azt is észrevettem hogy már nem is olyan gyengéd velem, sokkal kevesebb az ölelés, puszi mint korábban. Teljesen elengedte magát, már arra sem figyel sokszor hogy tapintatos legyen velem, olyan dolgokat mond amivel megbánt. Ha elmondom ezeket neki akkor azt mondja észre se vette és hogy éppen fájt a feje, rossz napja volt, nyűgös, bosszús stb. Csak az a baj hogy már szinte minden 2. nap van valami "nyűgje" ami miatt rajtam csattan az ostor. Hogy hívjam fel a figyelmét arra hogy nekem már elegem van? Adjak ultimátumot? Mert ha megpróbálom megbeszélni akkor nem vesz komolyan. Tudom hogy szeret, ebben biztos vagyok, csak úgy érzem nagyon el van kényelmesedve, természetesnek veszi hogy én úgyis vele vagyok.2009. júl. 10. 20:42
11/13 anonim válasza:
én ugyan ebbe a helyzetbe vagyok csak épp fordítva a barátnőm viselkedése az amit nem értek és ugyanaz mint neked de ő biztos hogy szeret engem.. jó lenne nekem is vmi tanács :(
12/13 anonim válasza:
énis ugyanebben a helyzetben vagyok :( :(
13/13 A kérdező kommentje:
Én ezt a kérdést egy éve tettem fel és azóta is együtt vagyunk. Nálunk az segített hogy én már nem voltam többet olyan kedves, alkalmazkodó, figyelmes mint előtte hanem én is bedobtam a rossz oldalamat és valahogy észrevette a dolgot hogy ez is oda-vissza működik. Azóta megoldódtak a dolgok és harmonikusnak mondható a kapcsolatunk.
2010. jún. 15. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!