Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki kedvel téged, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kedvel téged, miért kezd el utálni és mással járni?

Figyelt kérdés

8 hónappal ezelőtt találkoztam egy fiúval. Először piszkálódásnak indult a kapcsolatunk, majd egyre komolyabb irányt vett, ami egyaránt megrémített engem is meg őt is, amiről beszélgettünk is. Egyikünknek sem volt még komoly kapcsolata(nekem semmilyen). Akik ismertek minket, csak annyit mondtak, hogy belém gabalyodott, én meg belé, de elég rendesen, úgy mint életünkben még valószínűleg sohasem.

Aztán viszont történt valami, ami teljesen szétzilálta a kapcsolatunkat. Egy távolabbi ismerősömmel és a barátnőmmel kezdett el járni, akitől visszahallottam, hogy gyűlöl, de a ami napig nem tudom, hogy miért. Ötletek?

2009. júl. 10. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszerü és nagyszerü modszer kérdezz rá hogy mi az amiért gyülöl vagy most hogy van ez ..

Lehet hogy barátnöd mondott neki valamit, vagy valaki más..

2009. júl. 10. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek a pasik..velem is igy volt mai napig nem derült ki hogy mi volt a baj.. de ha nem is a választ keresed hogy miért gyűlölt meg ... egy idő után újra el lehet kezdeni a beszélgetéseke. Lehet ez egy rossz pletyka, vagy akár tényleg leeht hogy a "barátnőd" mondott valamit. Nem lehet tudni.. de lehet nem is kéne bolygatni a helyzetet.. Lehet megoldódik magától:) de te érzed mennyire fontos neked és menyire vagy kíváncsi
2009. júl. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!