Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi esélyem nincs arra hogy nőnek nézzenek valaha is?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok és vékony. Nincs mellem se fenekem, ez az utóbbi zavar a legjobban. Úgy érzem mindig csak kislánynak néznek még a velem egykorú fiúk is, nem hogy az idősebbek.2012. júl. 7. 16:29
12/16 anonim válasza:
Azt hittem 24 körül vagy, ha ilyet kérdezel :D 16 évesen dehogy gáz :D
13/16 anonim válasza:
" Minél laposabb a mell, annál közelebb a szív. "
Ez aranyos volt, meg egyébként is így van! :)
Am. ne aggódj, számomra pont te lennél az ideális csaj, imádom az alacsony sovány lányokat! Nem tudom miért de egyszerűen megveszek értük! :)
14/16 anonim válasza:
Kezdj el korizni, mert az nagyon formásítja a feneket! A legjobb fenekük a koris csajoknak van!
15/16 A kérdező kommentje:
Igazából csak az zavar hogy osztálytársaimnak vagy nagy mellük van, vagy nagyon jó fenekük, vagy mindkettő. Őket megnézik az utcán, persze nem arra vágyom hogy a sok vén** bámuljon és beszólogasson, de azért szerintem ebből nagyon jól le lehet szűrni hogy az ember jó eresztés-e vagy sem.
Köszönöm a válaszokat, kissé megnyugodtam:D
2012. júl. 7. 18:09
16/16 anonim válasza:
Ugyan már, értelmes embert ilyesmi nem foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!