Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicceske kérdése:

Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelt kérdés
ha al nyok már egy nappal idősebbek a fiúnál, vagy eggyel felettük járnak a suliba, azért nem jár a fiúval a lány, mert "te kicsi vagy hozzám", nem ad egy esélyt sem, pedig mindenki megérdemel egy esélyt.
2012. júl. 7. 13:03
 1/6 AvernusTriad ***** válasza:
Azért, mert a lányok (elvileg) korábban érnek a fiúknál, és ezért idősebbeket keresnek, nem fiatalabbakat.
2012. júl. 7. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

"mindenki megérdemel egy esélyt" oké, de szerintem meg mindenki eldöntheti, hogy kivel akar kezdeni. lehet h ez nem jó, nem szép, de ez van.

amúgy meg főleg fiatal korban 18év alatt azért eléggé el vannak maradva a fiúk agyilag, érzelmileg a lányoktól (általánosítva, nagy átlagban mérve!)

2012. júl. 7. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat azok utan, hogy eddig ket fiuval jartam, aki velem egyidos, de ami a viselkedest illeti, hat hadd ne mondjam, hogy a komolytalankodas folyt csak, s igy 20 evesen nekem mar egy stabil kapcsolatra lenne szuksegem es nem arra, hogy a baratom kelljen hazacipeljem a szorakozohelyrol, mert nem reszeg, hanem csak idiota, s mar zarjak be a szorakozohelyet, de o nem akar eljonni.
2012. júl. 7. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem barátom mondta eleinte nekem h nem ciki nekem h fiatalabb nálam (1 nappal es mindig ezen problemazott eleinte) de ő egy évvel felettem járt (ő 10-es én 9-es) mert év vesztes vagyok

de láthatod hogy sok fiú is aggódik ezen pedig szerintem ez is tök cuki hogy kb 2 óra van köztünk de megse egy nap születtünk

es csak azok a plazapics*k foglakoznak ezzel akik menőzni akarnak a pasijukkal h jaaj nézd idős hapsival járok

2012. júl. 7. 14:01
 5/6 General ***** válasza:
Majd ha 3-4 évvel idősebb leszel, akkor meglátod, hogy milyen gyerekesnek tűnnek a korodbeli srácok.
2012. júl. 7. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Te 18 alatt lehetsz a kérdés alapján. Ebben a korban a lányok még hízelgőnek érzik, ha egy idősebb pasinak bejönnek, mert ettől hiszik felnőttnek magukat (nem úgy értem, hogy SOKKAL idősebbnek, mert az már gáz). Ez változni fog, nekem 21 éves koromig jöttek be az 1-2 évvel idősebbek, 25 évesen tetszett egy 20 éves, onnantól kezdve sokáig a plusz mínisz 5 évet tartottam normálisnak, de jelenlegi barátom 28 (én 35).
2012. júl. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!