Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy néger lányt barátnőnek, hol ismerkedhetnék meg egyel?
Regen rossz, ha a borszin alapjan valasztasz baratnot. Es azt hiszem jogom van errol nyilatkozni, mivel a felesegem neger (kenyai). :-) Most is Kenyabol irok, az aposomeknal vagyunk (holnap repulunk haza), ezert is nincs ekezetem. Az en felesegem ELTE BTK-s volt (tolmacs lett belole). Teny, hogy a kulfoldiek altalaban nagyon gazdagok (o sem volt kivetel), mert neki is draga volt az egyetem, de ha szeretitek egymast, a penz nem fog szamitani. De a borszin sem!
Az egyik elozo valaszolonak! Afrikaban NEM mindenki AIDS-es!
Lehet régi a kérdés, de én is hasonlóan vagyok a dologgal.
Nekem pozitív tapasztalataim vannak a néger nőkkel, habár csak chateltem velük(amerikaiak). Lehet ez így furcsa hogy néger barátnőt keres, mert a szerelem nem bőrszín kérdése, ebben van is igazság, DE mivel nálunk viszonylag kevés néger nő van(a cigányok nem kellenek senkinek) így mondhatjuk hogy közölük szeretnénk társat. Mert ez olyan különleges és más mint az átlagos. Ne csak úgy legyen a dolog hogy most ő fekete és jól néz ki, tehát kell nekem, habár nem is illünk össze. Szerintem a négereknek van egy alaptermészete ahogy az ázsiaiaknak is. Ehhez kell tudni alkalmazkodni, vagy ezt kedvelni mint másság. Én járnék azzal a csajjal akivel most szoktam beszélni, csak nagyon messze lakik:(( Rendes, nem pénzéhes, törődik velem, és nem ott hal ki a beszélgetés hogy hogy vagy ma. Sok magyar csajnál meg... Remélem hasznosnak találod a hozzászólásom, habár a kérdésre direkt módon nem tudok felelni.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!