Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak az emberek? (főleg a nők)
Szerintem ez így nem igaz. Mindkét nem válogatós, csak a fiúk közt sokan már rákényszerülnek, hogy összejöjjenek egy számukra nem vonzóval, aki jellemre értékes, míg a lányok megtehetik, hogy várjanak arra a szuper hapsira, akiről álmodoznak.
Én 165cm magas vagyok, ennyi már elég is, hogy ne kelljek a lányoknak. Bár nem is lány mondta, hogy helyes vagyok, mégis érzem, hogy az alacsonyságom miatt esélytelen vagyok és emiatt nem is szoktam próbálkozni lányoknál, mert felesleges, csak visszautasítanának, vagy beégetnének, hogy volt képem leszólítani őket élőben.
ma 12:10
Az szerinted érdekli a lányokat? HÁt elmondom, hogy nem. Szeretnke szenvedeni az ilyen bunkó állatok mellett. Erre tudnék is élő példát mondani. Itt van anyám, aki összejött a bunkó, vadállat apámmal, aki verte, lenézte, nem tisztelte. Előtte járt egy nagyon is rendes, jó fiúval, akinek még a szülei is nagyon kedvesek voltak. De ő azt mondta, unalmas volt és elhagyta. Inkább összejött egy állattal utána, akivel azóta is kitart, igaz már, ha akarna sem tudná elhagyni. NIncs hová mennie, az az állat meg nem vállna el, inkább megölné anyámat és felrobbantaná a házat is. Ezt ő maga is mondta már és én el is hiszem, magam is tapasztalm milyen őrütl, engem is bántott meg tesóimat, a testi sebek begyógyulnak idővel, de a lelkiek sosem igazán, max csak el lesznek temetve egy időre, de hamar előjönnek. Lányok hát így válasszatok bunkót magatoknak, engem nem érdekel, megértem, hogy a génjeitekbe ez van kódolva, hogy erős, bunkó alfahím kell. De mégis akkor kinek kellenek a rendes, kedves, érzelmes, szeretnitudó fiúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!