Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy viszonyultok a párotok exeihez?
Van 1 barátnőm, lassan 1 éve, és annyira zavar, hogy előttem volt neki 2 komolyabb meg 2 nem komolyabb kapcsolata, folyton arra gondolok, hogy biztos velük jobban szeretett szexelni, hogy ilyenek eszébe jutnak, és a gondolat, hogy ott már más is járt ahol most én járkálok, az is olyan rossz. Ez normális, vagy eltúlzom?
21/f
Mond vmit a 19-es válaszoló:) most, hogy így belegondolok a barátom is ezt csinálta(persze bízik is bennem) és nálunk is ez volt, hogy a végén én rágódtam azon, hogy -nem érdeklem? vagy -ennyire biztos magában, hogy azt hiszi rajta kívül nem találok mást/jobbat vagy tényleg ennyire csak lesz*rja a dolgot és magával van elfoglalva..most hirtelen beugrott, hogy lehet,hogy féltékeny volt a haverjaimra és ő is csak ezt a bizonyos módszert választotta? hmm...:D na ezt már nem fogom megtudni
szóval a 19-es válaszoló igen bölcs szerintem :D
ismét 15-ös voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!