Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják a lányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok, hogy kedves srácra vágynak, ha végül mindig egy bunkó viszi el?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

18 éves vagyok, 2éve vagyok együtt a barátommal, aki most 21.

Ő is amolyan "bunkó", de néha én is, így tökéletesen megértjük egymást. Tudunk viccelődni, nem vagyok egy királykisasszony, sértődékeny sem, értem a humorát.

Azonban ha van valami, ami nekem sok, akkor szólok, és soha többet nem hozza elő.

Ha olyan a véleménye valakiről, akkor annak megmondja, túl őszinte, és nem is tudja kedvesen elmondani a negatív véleményét, hanem simán kimondja.

Nekem viszont vacsit főz, szeretget, elviseli a hisztijeimet, és imád.

Szóval lehet, hogy veled bunkó, de a barátnőjével nem biztos. :)

2012. júl. 6. 23:20
 12/19 ASOT ***** válasza:
ezt általában azok a lányok mondják akiket már otthagyott a párjuk a nagyképű se-ggfej, vagy megcsalták vagy kihasználták vagy a nagymenő srác elutasította őket...
2012. júl. 6. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is kedves fiút akartam mindig. Érzékenyet, ragaszkodót. Ilyen is vitt el, és tart maga mellett 2 éve lassan.

20/l

2012. júl. 6. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert a lányoknak sincs türelmük várni míg odamegy a normális pasi, mert lehet hogy az sosem következik be, és vannak olyan lányok is, akik olyan kétségbeesettek, h inkább elmennek akárkivel...

Meg Én pl. lány vagyok, és ha odajön hozzám egy bunkónak tartott srác, és velem rendes, be is jön, természetes h adok a dolognak egy esélyt. De a "normális pasik" nagy része rá sem mer nézni a kiszemelt lányra. A lányok nagyobb része meg nem mer kezdeményezni, meg honnan tudhatná h az adott "normális pasi"-nak bejön???

Én azokat, akik odase jönnek, mármint beszélgetni, ismerkedni, nem is tartom "jelölt"-nek.

Az ideális pasi: Kedves, de magabiztos, határozott férfi. Csak hogy ez az alfaj már szerintem kihalt :(

2012. júl. 6. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:

tegnap 23:38

Mert szerinted mi fiúk honnan tudhatnánk, hogy melyik lánynak jövünk be, kinél érdemes próbálkoznunk. Tudod nekünk sem esik jól, ha egy lány durván lekoptat, mégha szép szóval tennék, de a mai lányok nem erről híresek, tisztelet a ritka kivételnek.

Arról nem is beszélve, hogy haveromnak adott ilyen jeleket egy lány , folyton szemezett vele buszon és tényleg úgy láthatta a külső szemlélő, hogy bejön a lánynak, erre fel kiderült, hogy szó sincs erről, valószínűleg csak szórakozott szegény sráccal. Aljasok ezek a mai lányok, én már kezdem elveszteni a hitemet, hogy valaha is találjak egy rendesek, aki még külsőre is elbűvöl.

2012. júl. 7. 00:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Na meg tudjátok én is ez a tipikus, kedves, érzelmes, romantikus, érző szívű rendes srác vagyok és senki sem értékeli, senki sem tudja ezt az énem szeretni, egy ideje elkezdtem kiölni ezt a részem a lányok bántásai miatt ez könnyebben megy, de persze sok év kell még, mire átváltozom teljesen egy iilyen állattá, amire a mai lányoknak szüksége van. MIndenesetre már most észrevettem, hogy beszólogatással, vitatkozással sokkal nagyobb vonzalmat érek el, mint kedességgel, megértéssel, jó fiús stílussal. Nem kellenek már senkinek az ilyen gyenge fiúk, legyél bunkó, önző, határozott, másokon áttaposó és akkor lesz szép nőd.
2012. júl. 7. 00:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Általánosítasz. Én is folyamatosan hangoztattam, hogy kedves srácra vágyom, és meg is kaptam. Sosem kezdenék bunkó srácokkal..
2012. júl. 7. 01:35
 18/19 anonim ***** válasza:
mindegy miért csinálják, a valód kérdés az, hogy te mitől lennél boldog. ha bunkót játszanál és döngetnéd őket, vagy egy komoly párkapcsolatban ahol egyenlő felek vagytok, amire kb semmi esély ebben az éltben.
2012. júl. 7. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem az, h melyik nem a bunkóbb, örök vita marad.

szerinted ezt pasi nem csinálja meg ugyanúgy? dehogynem!

azt hozzáteszem, hogy én egy rendes lány vagyok, járok bulizni, kapom a bókokat, még se kavartam még senkivel sem, pedig volt rá jelentkező, nem is egy, de ha már az udvarlásról volt szó??!! feladták egyből, kb. 1-2 kivétellel mindnek csak arra az estére kellhettem szerintem.. ( csak szólok, lehet hogy az udvarlás régimódi, de aki rendes lányt akar, és nem egy r*bit, annak igenis bekell vetnie, kis meglepik, stb.. mert a rendes lányok elvárják! jaa és hiába udvarol az illető 10 lánynak, ha csak egyről tud, már vége az egésznek, szval csak 1 lánynak udvaroljatok, aki a legjobban tetszik, a többit felejtsétek el!!!

ennyit a mai férfiakról, inkább odamennek ahoz a csajhoz, aki a buliba egyből odaadja magát, ahelyett hogy harcolnának a rendes lányokért!

2012. júl. 8. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!