Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, akkor most hogyan kell ismerkedni? Most akkor milyen legyek?
Eddig még nem igazán volt semmilyen csajom, egyszer egy buliban részegen lesmároltam egy csajt és ő hagyta. Nem vagyok rá büszke, de ennyi élményem van semmi több. Ő is valami külföldi cserediáklány volt, nem volt egy közös szavunk se.
Na de a helyzet most alakul majd véresen komollyá, most lesz egy házibuli ahol társházigazda leszek, mert közösen tatjuk a szülinapunkat valakivel, és a társ ünnepelt baráti társaságából jön majd egy csajszi, akit kb 4 évvel ezelőtt ismertem, csak soha többet nem találkoztunk. Akkoriban nem voltam ekkora nagy dumás partyarc nem érdekelt a külső megjelentésem szóval értitek, remélem nem emlékszik rám már.
Sosem okozott gondot, hogy barátságos vicces szórakoztató legyek valakivel, kivéve ha az a valaki akár egy kicsit is tetszik. Akkor leblokkolok és unalmas vagyok, persze tudok beszélni csak egy tökfej vagyok.
A fent említett lányt szeretném megismerni. Addig jó, hogy megkérek egy közös ismerőst, hogy intézze már úgy, hogy mi majd beszélgetni fogunk, de milyen legyek? Itt olyanokat mondanak, hogy legyek tapló meg szarjam le, aztán majd még ő fog keresni, meg olyanokat is mondanak, hogy legyek vicces intelligens meg ilyenek, mert valakinek az még izgalmas is.
A méreteimmel nincs probléma, azt hiszem ezt állíthatom. 180 cm, 80 kiló, 6 kocka... A szám sem büdös, viszont van az első négy között(csak fent) pár kis rés, azért egy IFA nem tud megfordulni, és senki sem tökéletes, úgyhogy annyira nem zavar.
Bocs, hogy regényt írtam, és remélem fizikai fájdalmat fog okozni a sok stilisztikai és helyesírási hiba az önjelölt nyelvtantanároknak.
16/F
Mindenesetre ne legyél ilyen bunkó, kerüld az alábbi szavakat:
- HÉ,
- csajom,
- csajszi,
Az utolsó mondatod rávilágít az értelmi szintedre.
Négy szájra azért büszke lehetsz, esetleg nyalni tudni fogsz.
"szám sem büdös, viszont van az első négy között"
Nem vagyok gondolatolvasó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!