Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több nőtől hallom, hogy az egyetem végzésével közlik: "úgy érzem nem éltem ki magamat" Ezt mit jelent?
Figyelt kérdés
Persze az egyetem alatt tanultak mint állat, keveset buliztak és nagyon visszahúzódó személyiségek. Görcsösen hajtogatják ők nagyon hűséges típusúak de kérdem én: nem az ilyen nők lépnek félre sokszor pusztán csak kíváncsiságból?2012. júl. 6. 15:31
21/22 anonim válasza:
Még nem, kíváncsi vagyok meddig megy el saját maga lejáratásában:P
22/22 anonim válasza:
07-06 16:55 válaszolóval én nem teljesen értek egyet. 18 éves voltam, amikor megismerkedtem az aktuális barátommal. Persze előtte is ismerkedtem, de hát messze alul maradtak vele szemben. És még mindig imádom őt, mert bár nem diplomás, mégis úgy érzem hogy többet ér/többre képes mint sok mai egyetemista fiú. Szerintem nem feltétlenül rossz az ha "leragad" valahol az ember, hisz ha boldog mellette, akkor miért dobja el a bizonytalanért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!