Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyre több nőtől hallom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több nőtől hallom, hogy az egyetem végzésével közlik: "úgy érzem nem éltem ki magamat" Ezt mit jelent?

Figyelt kérdés
Persze az egyetem alatt tanultak mint állat, keveset buliztak és nagyon visszahúzódó személyiségek. Görcsösen hajtogatják ők nagyon hűséges típusúak de kérdem én: nem az ilyen nők lépnek félre sokszor pusztán csak kíváncsiságból?
2012. júl. 6. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igen, akkor elárulnád mi az oka annak, h már nem egy ilyen nőt meg feleséget dugtam meg akinek a barátja volt az első?

Talán, mert csak ideig-óráig tart a nagy hűség.

Jah és mibe, h privátban nem mered felvállalni azt az ocsmány pofádat?

2012. júl. 6. 16:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Az az oka, h pancser vagy.
2012. júl. 6. 16:09
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen valóban pancser vagyok, biztosan az...Na van kedved facebookon is bizonyítani?

Látom azt a dagadt segged nincs kedved megmutatni....

2012. júl. 6. 16:17
 14/22 anonim ***** válasza:
:D::D:D jóvicc Móric:D Nem tudsz kihozni a sodromból, mert egészségges önbizalmam van, és marha röhejes a béna próbálkozásod, h rámtukmálod a rondaságod, meg a dagadtságod:D:D Nem is hinnéd milyen szánalmasan mutatsz így kívülről:D
2012. júl. 6. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mered magad vállalni?
2012. júl. 6. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Rám nem hat a fordított taktikád, meg ez a "beszari vagy hozzá" duma... ha én nem akarok vkivel beszélgetni, akkor biza nem is fogod, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem. Buta netharcossal meg pláne nem
2012. júl. 6. 16:29
 17/22 anonim ***** válasza:

De hát miért?

csak nem félsz h kiderül h bálna vagy?

2012. júl. 6. 16:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Jártam egyetemre, láttam pár dolgot, a "keveset buliztak" kijelentés egyáltalán nem igaz. Az egyetemista lányoknál undorítóbb állatfaj nincs a világon és igen, ezt nő létemre mondom. Az ivás és a bulizás az megy keményen, meg vizsgák közeledtével a tanulás is becsúszik. Igen, be merem vallani, hogy első évemben én is elég sokszor buliztam, mondjuk az ivás annyira nem volt rám jellemző, 1-2 pohárnál nem ittam többet soha. Az egyetemen a leányzó nagy átlagban vagy a párjával együtt matarészeg, vagy a barátnőivel együtt és közben siránkozik, hogy hiányzik a több (száz) kilóméterre hagyott "komoly barátja".

Itt jön a képbe a hűség. A leányzó megismerkedik a barátjával középsuliban dúl a láv és mivel a mai fiatalok szeretik játszani a komoly felnőttet úgy gondolják ez igen, ez már sírig tartó szerelem ő az igazi. Csak hoppá, mikor kinyílik a nagyvilág és jönnek szembe a jobbnál jobb és érdekesebbnél érdekesebb pasik már meginog a dolog. Ezt persze nem vallja be magának senki, de a hűséges egyetemista lányok 95%-nak fejében biztos, hogy megfordult már legalább egy idegen/haver pasival kapcsolatban, hogy mi lenne ha... ezen aztán gyorsan túl teszik magukat, mert ugyebár az a biztos, ha van mellettük valaki, így már garantáltan nem maradnak egyedül, mert valamiért sokan a szingliséget tragédiának tekintik, még ha csak 1-2 hónapig tart is.

A szerencsésebb hölgyemények találkoznak egy olyan emberrel, aki "felnyitja" a szemüket, az esetek 90%-ban persze pasival, hogy nem csak egy férfi van a világon, nos ők jönnek azzal, hogy "nem éltem ki magam" és elkezdik "kiélni magukat". A szerencsétlenebb fajta, nos ő képes ahhoz az egy férfihez hozzámenni akivel már 16 éves kora óta együtt van. Ezekből a nőkből pedig igenis, hogy ribanc lesz. Nem egy 30on túli nőt ismerek, akik ilyen cipellőben járnak és mind kacér. Az egyiknek csak a szája nagy, a másikról viszont terjednek a nyilvánvaló hírek, a harmadikon minden pasi csak röhög, stb...

Azt nem értem, hogy miért nem tudják felfogni a lányok, hogy nem kell ribancnak lenni, nem kell hűtlennek lenni, de nem is kell lehorgonyozni egy pasi mellett. Annak is megvan a maga ideje, de nem 18-20 évesen.

2012. júl. 6. 16:55
 19/22 anonim ***** válasza:
16:51 Attól abszolút nem félek nyugodj meg, a bálna kategória a te súlyodtól kezdődik
2012. júl. 6. 17:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek pontosan igaza van. Az egyetemisták meg azért mondják ezt az egyetem után (már amelyik mondja) mert nagyon jó és kényelmes volt neki az az x év, s szívesen folytatná, szóval fél felnőtté válni, fél elmenni dolgozni (kérem ne menjünk most bele a ja ahhoz munka is kell témakörbe, tisztába vagyok a magyarországi helyzettel) ettől függetlenül mondom, hogy a többség még nem is próbálkozik az első hónapokban, akár az első évben munkát keresni, mert rajta van a para, hogy ennyi, elmúlt a "gyermekkor".

Utolsó: Jaj, hagyjátok már abba!

2012. júl. 6. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!