Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több nőtől hallom, hogy az egyetem végzésével közlik: "úgy érzem nem éltem ki magamat" Ezt mit jelent?
Igen, akkor elárulnád mi az oka annak, h már nem egy ilyen nőt meg feleséget dugtam meg akinek a barátja volt az első?
Talán, mert csak ideig-óráig tart a nagy hűség.
Jah és mibe, h privátban nem mered felvállalni azt az ocsmány pofádat?
Igen valóban pancser vagyok, biztosan az...Na van kedved facebookon is bizonyítani?
Látom azt a dagadt segged nincs kedved megmutatni....
De hát miért?
csak nem félsz h kiderül h bálna vagy?
Jártam egyetemre, láttam pár dolgot, a "keveset buliztak" kijelentés egyáltalán nem igaz. Az egyetemista lányoknál undorítóbb állatfaj nincs a világon és igen, ezt nő létemre mondom. Az ivás és a bulizás az megy keményen, meg vizsgák közeledtével a tanulás is becsúszik. Igen, be merem vallani, hogy első évemben én is elég sokszor buliztam, mondjuk az ivás annyira nem volt rám jellemző, 1-2 pohárnál nem ittam többet soha. Az egyetemen a leányzó nagy átlagban vagy a párjával együtt matarészeg, vagy a barátnőivel együtt és közben siránkozik, hogy hiányzik a több (száz) kilóméterre hagyott "komoly barátja".
Itt jön a képbe a hűség. A leányzó megismerkedik a barátjával középsuliban dúl a láv és mivel a mai fiatalok szeretik játszani a komoly felnőttet úgy gondolják ez igen, ez már sírig tartó szerelem ő az igazi. Csak hoppá, mikor kinyílik a nagyvilág és jönnek szembe a jobbnál jobb és érdekesebbnél érdekesebb pasik már meginog a dolog. Ezt persze nem vallja be magának senki, de a hűséges egyetemista lányok 95%-nak fejében biztos, hogy megfordult már legalább egy idegen/haver pasival kapcsolatban, hogy mi lenne ha... ezen aztán gyorsan túl teszik magukat, mert ugyebár az a biztos, ha van mellettük valaki, így már garantáltan nem maradnak egyedül, mert valamiért sokan a szingliséget tragédiának tekintik, még ha csak 1-2 hónapig tart is.
A szerencsésebb hölgyemények találkoznak egy olyan emberrel, aki "felnyitja" a szemüket, az esetek 90%-ban persze pasival, hogy nem csak egy férfi van a világon, nos ők jönnek azzal, hogy "nem éltem ki magam" és elkezdik "kiélni magukat". A szerencsétlenebb fajta, nos ő képes ahhoz az egy férfihez hozzámenni akivel már 16 éves kora óta együtt van. Ezekből a nőkből pedig igenis, hogy ribanc lesz. Nem egy 30on túli nőt ismerek, akik ilyen cipellőben járnak és mind kacér. Az egyiknek csak a szája nagy, a másikról viszont terjednek a nyilvánvaló hírek, a harmadikon minden pasi csak röhög, stb...
Azt nem értem, hogy miért nem tudják felfogni a lányok, hogy nem kell ribancnak lenni, nem kell hűtlennek lenni, de nem is kell lehorgonyozni egy pasi mellett. Annak is megvan a maga ideje, de nem 18-20 évesen.
Utolsó előttinek pontosan igaza van. Az egyetemisták meg azért mondják ezt az egyetem után (már amelyik mondja) mert nagyon jó és kényelmes volt neki az az x év, s szívesen folytatná, szóval fél felnőtté válni, fél elmenni dolgozni (kérem ne menjünk most bele a ja ahhoz munka is kell témakörbe, tisztába vagyok a magyarországi helyzettel) ettől függetlenül mondom, hogy a többség még nem is próbálkozik az első hónapokban, akár az első évben munkát keresni, mert rajta van a para, hogy ennyi, elmúlt a "gyermekkor".
Utolsó: Jaj, hagyjátok már abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!