Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak mit szólnátok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok ahhoz hogyha a barátnőtök webkamerás munkával foglalkozna?

Figyelt kérdés

20éves egyetemista lány vagyok. 1éve interneten vagyok webkamerás modell. Ez azt jelenti,hogy külföldi férfiak fizetnek azért, hogy nézhessenek. Továbbá leírják,hogy hogyan szeretnének látni és én azt megteszem. pl.: fehér fehérneműben vagy meztelenül stb.

2hónapja most már párkapcsolatban élek. A párom nem tud még erről. Férfiak,ti mit szólnátok ahhoz, hogyha a barátnőtök ilyennel foglalkozna?

Nem kérek a k*rva vagy stb kommentekből.

2012. júl. 6. 15:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Részesedést kérnék a kapott összegekből!
2012. júl. 6. 15:09
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Avernus a szigorú darabolós gyilkos. :)
2012. júl. 6. 15:11
 13/34 anonim ***** válasza:
mennél a levesbe :)
2012. júl. 6. 15:13
 14/34 anonim ***** válasza:

Ha csak mutogatod magad, és nem használsz "segédeszközőket" akkor határeset. Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyit lehet ezzel keresni havonta? Úgy értve , hogy megéri -e?

Nem tartasz tőle, hogy a mozgóképet esetleg rögzítik és később valamikor kiteszik a netre?

2012. júl. 6. 15:14
 15/34 anonim ***** válasza:
A többség elutasító... Érdekes, azt hittem, hogy a fiatalabb generáció ebben a dologban toleránsabb....
2012. júl. 6. 15:14
 16/34 galen malek ***** válasza:
50%
A tenyeremen hordoználak :) Nekem semmi bajom nem lenne vele szal ha a barátod kidob emiatt akkor csak irj privátot :)
2012. júl. 6. 15:27
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem félek attól,hogy később megjelenne a neten. Magyarország illetve a szomszédos országaink le vannak nálam tiltva,így csak külfödiek láthatnak. Amúgy megéri csinálni. A keresetem attól függ,hogy hány órát csinálom naponta. Általában olyan napi 4-5órát szoktam esténként dolgozni,hétvégente meg kb egész nap. Így havonta 200-300ezer forintot keresek.
2012. júl. 6. 15:31
 18/34 Diavolino44 ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna, kit erdekel az, hogy a ferfiak verik eppen rad. Playboy modellekkel bartnokkel sem szegyenkezik az ember. Egyedul azert nem elnek veled parkapcsolatba mert egyfolytaba attol felnek, hogy ez eloben is fog folytatodni, mert abbol tobb penzt tudsz keresni. S aki elindul a lejton az nem fog tudni megallni, te mar megtetted az elso lepeseket lefele.
2012. júl. 6. 15:35
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nem félek attól,hogy később megjelenne a neten. Magyarország illetve a szomszédos országaink le vannak nálam tiltva,így csak külfödiek láthatnak."

Ööö... és? Rögzíti a videót, aztán felpakolja egy webkamos megosztós oldalra, pl xvideos.com, ennyi. Tele van a net olyan oldalakkal, amelyek pont az ilyen fizetős webkamos cuccokat osztják tovább ingyen. De te tudod.

2012. júl. 6. 15:41
 20/34 anonim ***** válasza:
46%
BICS!!! B I CS
2012. júl. 6. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!