Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon brutál lenne ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon brutál lenne ezzel a fiúval járni?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki járni akart velem több mint egy évig próbálkozott és nem-et mondtam aztán egyszer csak megunta és többet nem is nézett felém!/ a mai napig sem fordul felém ha köszön/Van egy jó barátja/nem a legjobb/ és úgymond ő is próbálkozik most nálam!Mi lenne ha járnék vele? fájna a fiúnak? szemét dolog lenne a részemről, hogy vele nem egy év után sem ezzel a barátjával meg járnék..?./bizonyos részig bosszút akarok állni mert ami után az első fiú felhagyott a próbálkozással rájöttem hogy szerettem és utána meg már ő nem akart semmit!!
2009. júl. 10. 13:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
59%

miért is jó neked a bosszú???

amit vetsz, azt fogsz aratni. ezt a parasztok már rég óta tudják. tudják, ha búzát vetnek, azt fognak aratni és nem pl. kukoricát.

ha te bosszút vetsz bosszút fogsz aratni. ha boldogságot vetsz, akkor boldogságot fogsz aratni.

én mindenkinek boldogságot és sikert kívánok /mert nem vagyok a magam ellensége/ :)

2009. júl. 10. 14:10
 12/35 anonim ***** válasza:
59%

Azért annyira nem vagy gyerek, hogy ne tudhatnád, hogy ez tök felesleges, és gyerekes. ő próbálkozott nálad, elhajtottad. Akkor ki volt a hülye? Nehogy már ezért még te akarj bosszút állni... szép is lenne:D Saját szegénységi bizonyítványodat tennéd le. Te döntésed. Szerintem gusztustalan lenne. Ja meg mit vártál 10 évig fog próbálkozni?

16/L Honey

2009. júl. 10. 14:10
 13/35 anonim ***** válasza:
56%

14:10-es kifejezte azt, amit mondani akartam csak nem tudtam megfogalmazni!

Ne haragudj kedves kérdező, nagyon gyerekes vagy, és buta. Nem akartál vele járni, és még ő kérjen bocsánatot? Még őrajta kéne bosszútállni?

Azmeg a másik hogy mostmeg járnál egy olyan fiúval aki még csak nem is tetszik? Rá is gondolhatnál. Egyszerre 2 embert vernél át. BÁr ha neked ez jó....a mai fiatalokon már nem lepődök meg...nem téged minősítelek, csak az elcseszett ifjúság egészét valahol....

2009. júl. 10. 14:20
 14/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gyerekes,önző,bunkó vagyok,de buta NEM ezt kikérem magamnak!Na akkor most elmondom a lényeget SZERETEM ennyi...és már nem tudom mit csináljak hogy újra kelljek neki!Igen-igen elb*sztam az én hibám hülye voltam hogy másokra hallgattam és nem a szívemre/magamra ezt már nem tehetem jóvá bocsánatot kértem tőle amiért kihasználtam és hülyítettem azért ennél alacsonyabbra nem megyek!Amugy én több éjszakát sírtam azért mert csak ugy szónélkül kilépett az életemből hisz szerettem nekem se volt könnyű végig néznem amikor a barátnőmmel járt és nyalták falták egymást!a másik meg az a kis szuka aki végig a barátnőm volt csak azért hogy tudjon a fehjleményekről mi alatt végigazt várta hogy otthagyjon...Most vele is összeveszett és itt tartunk
2009. júl. 10. 14:30
 15/35 anonim ***** válasza:

Ha így kilépett az életedből, lehet h magasról leszarná, hogy te kivel vagy és kivel nem. Egy év alatt eléggé beleunhatott a várakozásba. Szerintem jobban jársz, ha kihevered és keress mást.

16/L Honey

2009. júl. 10. 14:44
 16/35 anonim ***** válasza:

nem vagyok meggyőzödve, hogy igazából szereted. szerintem inkább az bántja a hiúságodat hogy nem foglalkozik veled tovább. lehet, hogy ezt az érzést kevered a "szeretettel"?

ha meg tényleg megváltozott az érzelmed iránta, akkot hívd meg egy kávéra, egy beszélgetésre és mond el neki, hogy mit érzel iránta.

2009. júl. 10. 15:32
 17/35 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd azt a fiút, akkor nem akarnál mással járni még bosszúból sem, csak vele. Mellesleg ha kilépett az életedből, akkor szerintem tök mindegy, mit csinálsz, a fejedre is állhatsz, az sem fogja érdekelni. Azt mondta, hogy már nem akar tőled semmit, úgyhogy a legkevésbé sem fájna neki, ha mással összejönnél. Nem fog attól beléd szeretni, hogy jópofizol a haverjának.
2009. júl. 10. 15:41
 18/35 anonim ***** válasza:

dehülye vagyte bazz.....mégis mit vártál, h majd életed végéig ostromolni fog? ez bejött volna mi? h folyamatosan ostromol, te meg elhajthatod a fenébe. istenem de gyerekes és béna vagy te. gondolom 14-16 között lehetsz.

azt ajánlom felejtsd el mind2 fiút, ne keserítsd meg egyik életét sem, egyiksem érdmeli meg, de főleg nem a haverja, aki mit sem tehet az egészről, és akkor kapna egy ilyen csajt, mint te....:S ráadásul csak bosszúállásból....isteneeeeeeeem, mért vannak ilyen emberek?:D:D:D

2009. júl. 10. 15:44
 19/35 anonim ***** válasza:
Azért akarsz bosszút állni, mert 1 évig visszautasítottad, aztán mikor már nem volt rájöttél, hogy mégis kell ? Ez elég szemét indok. Ha pedig a haverjával kezdesz sztem a barátságuk fog rámenni. Valami mást találj ki, egyértelműbb jelek kellenek és akkor rájön, hogy most már te is akarod.
2009. júl. 10. 15:55
 20/35 anonim ***** válasza:
te szeretnéd, ha más játszana a TE érzelmeiddel? Te sem tedd!
2009. júl. 10. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!