Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon brutál lenne ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon brutál lenne ezzel a fiúval járni?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki járni akart velem több mint egy évig próbálkozott és nem-et mondtam aztán egyszer csak megunta és többet nem is nézett felém!/ a mai napig sem fordul felém ha köszön/Van egy jó barátja/nem a legjobb/ és úgymond ő is próbálkozik most nálam!Mi lenne ha járnék vele? fájna a fiúnak? szemét dolog lenne a részemről, hogy vele nem egy év után sem ezzel a barátjával meg járnék..?./bizonyos részig bosszút akarok állni mert ami után az első fiú felhagyott a próbálkozással rájöttem hogy szerettem és utána meg már ő nem akart semmit!!
2009. júl. 10. 13:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
37%

igen.. nem szar lenne neki..hanem megszégyenítés.. mivel vele nem jártál de a barátjával igen.. szerintem nézz másikat.:) bocsi h ezt mondom..:(

neharagudj..de ez a véleményem..

2009. júl. 10. 13:55
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
nekem meg az a véleményem h szard már le...figyi ha te járni akarsz azzal aki neked tetszik akkor jársz vele.itt most nem a másik fiú a főszereplő hanem te és a másik (azonban te itt bosszút akarsz álni és ez gyerekes!!)
2009. júl. 10. 13:57
 3/35 anonim ***** válasza:
50%

Bosszúállás????

Gyerekes vagy és undorító...

2009. júl. 10. 13:58
 4/35 anonim ***** válasza:
60%
1..te akkora 1 állat vagy..hányéves vagy?:S:S:S kis szánalmas..
2009. júl. 10. 13:59
 5/35 A kérdező kommentje:
Csak bosszuból akarok vele járni nem azért mert tetszik az a másik fiú!Amugy szerintem jogos lenne mert miután felhagyott a probálkozással/amit nem csodálok ez az án hibám/Összejött a barátnömmel aki az osztálytársam is volt...
2009. júl. 10. 14:01
 6/35 anonim ***** válasza:
67%

nelégymár ekkora gyerekes bazze.:S

ájjál le.. hányéves is vagy?:S

2009. júl. 10. 14:02
 7/35 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem lenne az, kivéve ha tényleg a bosszú hajt.

De könyörgöm, hadd döntsd már el te, hogy kivel akarsz összejönni, és kivel nem!

Az egyik tetszik, a másik nem, az egyikkel összejössz, a másikkal nem.

És nem lenne szemét dolog azzal a fiúval szemben, hiszen megmondtad neki, hogy te nem akarsz vele járni, ebből meg abból az okból.

A másik fiú viszont lehetne az, akivel összegyere.

És ha az a másik fiú meg megbántódik? Akkor mivan? Neked hadd legyen már a saját boldogságod a fontos, nem figyelhetsz mindig mindenkire, hogy mindenkinek jó legyen, úgysem lesz az.

És ha ezt nem képes felfogni, hogy te tőle nem akartál semmit, mert nem jött be, vagy hasonlók, viszont a másik igen, akkor meg még elég éretlen.

2009. júl. 10. 14:02
 8/35 A kérdező kommentje:
hééé ne hurrogjatok le!!Gyerek vagyok ,megkérdeztem ennyi!szerintem a sok terhes lehetek kérdés mellett ez is elfér!
2009. júl. 10. 14:03
 9/35 A kérdező kommentje:
16!
2009. júl. 10. 14:06
 10/35 anonim ***** válasza:
59%
gáz...
2009. júl. 10. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!