Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható a 7 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Van egy pasi 26 éves lesz és akarna velem komoly párkapcsolatot. Én 19 éves leszek.
A válaszokat előre is köszönöm.
2012. júl. 5. 16:10
1/8 AvernusTriad válasza:
Mindketten felnőttewk vagytok, és ez nem nagy különbség.
Azt el tudom képzelni, hogy más pár dologban az értékrendetek és eltér az érettségetek, de ez áthidalható.
2/8 anonim válasza:
Szerinte ez nem annyira gáz :) Nekem is volt így . Bár igaz néha éreztem a korkülönbséget,de ha ez a srác nem annyira komoly gondolkodású akkor nem lesz gond.Sok szerencsét
3/8 anonim válasza:
Szerintem még jobb is, mintha egy veled egykorúval lennél! Kell egy kis korkülönbség, mert a fiúk később érnek, mint a lányok. Úgy gondolom, ennyi idősen már túl van a "vagánykodós" korszakán és érettebben gondolkodik.
4/8 anonim válasza:
Nézzük csak.
Ha a lány 10 éves a srác 17 éves akkor nem elfogadható a 7 év korkülönbség.Akkor nagyon sok.
Ha a lány 19 éves a pasas 26 éves akkor elfogadható..
Tudod a korkülönbség mindig az adott kortól függ, hogy éppen ki hány éves..
mert ugye az se jó ha a lány 2 éves a fiú 9 éves..:D
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!