Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van, hogy nem akarom el engedni erre a bulira?
Tehát én 19/f vagyok ő meg 25/l kb fél éve vagyunk együtt szeret úgy érzem, hogy én is őt bár már nem annyira mint eddig, de most ez nem ide tartozik.
El akar menni egy buliba ahol ott lesznek a barátai
akik nagyrészben drogoznak , isznak és ezt kb 2 napon keresztül.
Már mondta azt is, hogy mennyek el vele, de inkább nem megyek mert felidegesítenének az ottani emberek.
És akkor most úgyvan ,hogy ő megy egyedül, azt mondta nem fog inni meg szívni se semmi...kb 4 hónapja megkértem , hogy haggya abba, hogy füvezik stb, tényleg teljessen abba is hagyta, nem ilyen tini party pi*csa, de legszívesebben el sem engedném erre a bulira, egész egyszerűen ilyen hülye dilis emberek közé nem akarom elengedni, régi haverjai,barátiai de nem normálissak...de ugye az a bajj, hogy ha nem engedem el akkor meg biztos, hogy ő mennyire bevan zárva stb...szóval azt se tudom mit csináljak.:S
Nyugi, ne idegeskedj.
Azért nem akarod elengedni, mert félsz hogy megcsal, én megértem, én sem tenném.
De gondolj bele, hogy igy lehetsz minden percben mellette, tehát megcsalhat ha akar. És amugy is ugy könnyü jó kislánynak lenni hogyha vigyázod minden léptét, próbáld meg szabadon engedni kicsit, akkor hogy fog viselkedni, ha akkor is jó kislány akkor maradj vele.
Én szakitanék a barátnőmmel ha elakarna menni egy ilyen bulira, és nem azért mert félek, hanem mert akkor nem ő nekem a megfelelő, és inkább keresek tovább.
20/F
mellesleg én is azt gondolom, hogy nem annyira a külön buli itt a kényes kérdés, hanem, hogy téged idegesít az ő társasága. Szóval e miatt nem érzek nagy jövőt a kapcsolatotokban.
Én sem kedvelem a piás, drogos embereket, - néha azért el tudom viselni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!