Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit éreztek ha a volt barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek ha a volt barátotokkal beszéltek?

Figyelt kérdés
Bennem annyira fura érzés van...nem értem miért ír én miért írok neki néha-néha, miért akarunk találkozni egymással...

2012. júl. 5. 00:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nem. 20 leszek hamarosan, de csak 1 pasim volt és egy van. Nem vagyok az a csaj aki nagyon keresgél. Ex-el szakítottam amikor 15 voltam. 12 évesen jöttem vele össze. de ahoz képest hogy ő 1 évvel idősebb nálam már 13 évesen kocsmázott meg ivott mint ha muszáj lenne... Aztán 3 évig nem volt senkim. Majd 18 évesen találtam rá arra a pasira akire mondhatni egész életemben vártam és remélem Ő lesz az akivel életem végéig együtt leszek. Bár 2013-ban ugynéz ki, hogy összeköltözünk mivel távkapcsolat szal eddig nagy esély van arra hogy igen is Ő az igazi :D

19/L

2012. júl. 5. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmit. Ugyanis próbálok nem kapcsolatba kerülni vele. Ha esetleg véletlenül találkozunk köszönünk és ennyi.
2012. júl. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!