Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak nem ciki ez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak nem ciki ez így?

Figyelt kérdés
Van egy fiú nagyon tetszik de össze vesztük...és mondtam neki hogy felejtsen el :// de nagyon megbántam.és ha rá írok hogy sziaa nagyon megbántam amit mondtam meg...stb.. az nem ciki kicsit(?) már mint hogy nem fog hülyének nézni vagy azt gondolni hogy ajj ez csaj már ki készít valami tanácsot hogy mit csináljak nagyon fontos!
2012. júl. 4. 10:27
 1/10 okoska31 ***** válasza:

ha tényleg extra bunkó paraszt voltál, és először ráírsz, hogy szeretnél bocsánatot kérni, mert rájöttél, hogy milyen voltál, és stb.

akkor szerintem ez nem gáz.

2012. júl. 4. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Írj rá örülni fog neki.
2012. júl. 4. 10:29
 3/10 menta34 ***** válasza:
Ha ciki vedd viccesre (bár nem az). Pl. ráírsz, hogy "szia! megismersz?" ... erre gondolom azt fogja mondani, hogy megismer ... amire mehet a kontra, hogy arról volt szó felejtsen el:)) vagy hogy ha már nem sikerült a felejtés mit szólna egy béküléshez, stb. Csak lazán:)
2012. júl. 4. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
de félek hogy teljesen hülyének néz..:// de már nagyon ki vagyok készülve nélküle..
2012. júl. 4. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézd, ha hülyen cselekedtél, nem szégyen megmondani neki. A következményeit azt meg viselned kell majd, bármi legyen is az. Ha nem mondod el, azzal nem nyersz semmit. Szóval inkább mondd el, mert ha veszíthetsz is azzal, de nyerhetsz is. Ne azt nézd, hogy melyikkel veszítesz kevesebbet akkor, amikor egyikkel nagyot nyerhetsz, azaz ha megbocsájt.
2012. júl. 4. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:

0köszönöm az eddigi válaszokat az már biztos hogy írok neki az jó ha ezt írom?:

Sziaa nagyon sajnálom amit mondtam... meg tudsz bocsátani?:/

2012. júl. 4. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Perfekt
2012. júl. 4. 11:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Uhh..nem tudom ..:// igen kicsit nehéz velem >< bocsi..

nem valami mást kell írnom valaki valmit létszives..

2012. júl. 4. 11:40
 9/10 menta34 ***** válasza:
Nem érted a lényeget. Szinte mindegy mit mondasz:) Ha érdekled örülni fog, ha nem érdekled akkor nem. Tök egyszerű:)
2012. júl. 4. 11:44
 10/10 A kérdező kommentje:
de ettől félek nagyon hogy nem fog neki örűlni..:/
2012. júl. 4. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!