Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgyérzem, hogy kikészültem a szex se olyan mint volt Mit tegyek?
Tehát a napokba nagyon rosszúl éreztem magam legszívesebben tényleg nem akartam semmit csak meghalni. Eddig nem ittam meg az alkoholt se de tegnap 3 nyugtatóval és úgy, hogy berugtam tudtam magamat kicsit jobban érezni.
Most a barátnőmnek is nehéz mert merevedési zavarjaim vannak mármint, ha nem nyúl ő a farkamhoz vagy nem csinál vele valamit fel se áll, csak akkor ha valami van.
És mondta , hogy őt ez zavarja és nem tudja mi a bajj, ha ez bajj egyáltalán...magát a szexet se bírom úgy mint eddig régen 1 óra vagy még tovább most meg vannak olyan alkalmak, hogy csak úgy elmegyek és nem is élvezem.
Ezért úgy döntöttünk ,hogy kamagra potencia növelőt fogunk venni...Okés, hogy megoldja valószínűleg ezeket a problémákat de nekem ez nagyon rossz érzés, hogy ilyenekre van szükségem, mert nem kéne egy normális embernek azt gondolom ő 25 éves én meg 19 és hiába mondja, hogy semmi gond nincs , mert tényleg mellettem van mindenbe biztos nagyon rossz érzés ez neki is.
Mi lehet a bajjom? mert szervi bajjom nincs ,hanem inkább lelki eredetű mit tegyek?:s szerintetek ez normális mert csak pillanatyi vagy folyamatos probléma?
Először is: 40 fok van kint, ami elég rendesen kimeríti a szervezetet - ilyenkor nem a nemi aktus a legfontosabb.
másodszor: a kor előrehaladtával, illetve a rendszeres nemi élet mellett el fogsz jutni addig, hogy csak ingerlésre áll fel - ami most a kimerültség miatt meg is történt (ez majd visszaáll).
ha a barátnődnek ez nem tetszik, akkor apám csak szexuális tárgynak használ.
Potencianövelőt ilyen fiatalon nagyon gáz lenne használni, eszedbe ne jusson!
És azért az alkoholt meg a gyógyszert ebben a hőségben.
Szóval semmi para, a hőségtől vagy rosszul is - az ellen tegyetek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!