Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki kicsit sérült?
nyolcaska!
Nem tudhatod mit hoz neked a jövő, a pakliban mindenkinek mélyen benne van, hogy egyik napról a másikra autóbaleset, vonatbaleset, vagy egyszerűen egy betegség miatt fogyatékkal élő lesz.
Még a hátadon is könny hullana ha egy lány a búrádhoz vágná a "sérülést" ahogy most tetted! Nagyon szégyelld el magad!
Én biztosan nem.
A tarsadalom nagyon gonosz tud lenni. Mondjuk bele sem tudnek szeretni mert en nem birom a latvanyat sem egy csonka keznek vagy mondjuk labnak vagy levagott karnak... Nem.
Az egesz eleted el fogod cseszni. Majd ugy mentek nyaralni hogy a csajod 10 ev mulva huzza a labat, kicsit szörcsög, aztan kattog, elereszt par szellentest es akkor jaj de szeretem mert most menő vagyok mert serülttel jarok! Rohadtul nem!
18-as! Nem mindenki olyan mint Te! Mármint paraszt.
Kérdező! Nagyon gondold át végig tudod-e csinálni, ha kétségeid vannak inkább ne menj bele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!