Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a pasim napi 1Ox 15x elmondja, hogy szeret?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 22:24
11/19 anonim válasza:
Örülj neki nekem már rég nem mondja pedig még együtt vagyunk
12/19 anonim válasza:
Nekem a barátnőm "sokkol" ezzel állandóan, napi nagyonsokszor! Én is imádom őt, de a fsznak kell minden levegővételnél közölni... amúgy meg ha még nem ismernéd :D
A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyjuk érdeklődik:
- Te szeretsz engem?
- Persze.
- Csak mert sosem mondod.
- Egyszer mondtam, majd ha változik, szólok.
13/19 anonim válasza:
Én bárkinek tudom mondani. És evvel minden ember így van. Aztán vagy igaz vagy nem. (Bírom azokat a lányokat, akik simán leolvasság az emberről ,hogy mit gondolnak. Aztán jön a pofáraesés.)
14/19 anonim válasza:
Tudod hányan panaszkodnak, hányan vannak rosszul tőle, hogy a pasijuk nem mondja neki soha, hogy szeretlek? Amúgy Te számolgatod, hányszor mondja?:D Örülj neki!
15/19 anonim válasza:
szerintem sokkal többet ér ha egész életedben csak egyszer mondja, de azt őszintén
16/19 A kérdező kommentje:
#12 Jó a vicc.:D
#14 Nem számolom pontosan de ennyi biztosan szokott lenni, ha nem több.:) Örülök neki, csak hallottam már, és itt is írtak olyanokat, hogy ez a nem őszinteségre utalhat és, hogy magát akarja meggyőzni. Remélem nincs szó ilyenről.
2012. júl. 3. 11:50
17/19 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek az volna a normális, ha örülne hogy van aki rajongásig szereti,feltéve ha őszinte, és ezt ki is fejezi. Nekem annyira nem jönne be olyan nő aki ezt tehernek nézi. Bár igaz, én a szeretlek szót soha nem szoktam kimondani, mert ciki mint virággal mászkálni az útcán. Írom én egy F26, csak hogy tudd, kivel van dolgod. Ilyen is van. Egyébként a macámnak én leginkább tettekkel fejezném ki,hogy mennyire szeretem, kevésbé szavakkal. Az érintésekből érezné.
18/19 A kérdező kommentje:
Én is inkább tetteket várnék. De azt nem kapok...
2012. júl. 4. 13:52
19/19 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a barátnőmmel. Napi háromezerhatszáztízszer mondja, hogy szeret, de a tetteiben ez nem mutatkozik meg, illetve tettei sincsenek, úgyhogy ez a leggázabb. A sok magyarázás helyett jobban esne egy ölelés, egy spontán, forró csók, meg a satöbbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!