Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal, aki imád gyorsan vezetni?

Figyelt kérdés
.... autópályán ezerrel megy. Az az álma hogy driftes legyen...stb? De ugyan akkor figyelmet fordít a barátjára, csak mégis vh ezen a téren vadabb.
2009. júl. 9. 15:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Természetesen vigyáznék az utasaim életére, és ha nem akarják, nem megyek gyorsan. De amikor tavaly nyáron egy ladával mentünk 5en az autópályán és egy öreg néne egy aprócska kocsival megelőzött, az sértő volt.

Driftelni szeretnék, és imádom a gyorsaságot, és a motor hangját amikor felpörög. Tudom hogy nem ez a döntő ok, de mégis szerepet játszik az együtt létben. Köszi a válaszokat!

2009. júl. 9. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. Szerintem sincs baj a női vezetőkkel. Lehet hogy lassabban mennek, tökölnek, de legalább 2x meggondolják mit csinálnak, mielőtt hülyeséget csinálnak. És vannak több női autóversenyzők. Aki akar, az meg tud tanulni jól vezetni.
2009. júl. 9. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

alap, csak ne legyen béna

én is imádok gyorsan menni

2009. júl. 9. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Így akarsz bevágódni a pasiknál? Az az érzésem, hogy igen, mert akkor nem tetted volna fel a kérdést. Én úgy gondolom, egy nő maradjon nő. Ne érdekeljék a motorok, autók stb. Persze érdekelheti, de azért... mégis.
2009. júl. 9. 16:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok így bevágódni a pasiknál. Csak nem biztos hogy mindenki szereti ha egy lány nem éppen a megszokott dolgot csinálja, és ezért tettem fel a kérdést, hogy megtudja ki igen ki nem. Egyébként sem vagyok olyan nagyon nőies, mert utálom a szoknyát mivel nem áll jól, de mégis tetszek a fiúknak, függetlenül attól hogy mit szeretek csinálni és mit nem.
2009. júl. 9. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!