Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal, aki imád gyorsan vezetni?

Figyelt kérdés
.... autópályán ezerrel megy. Az az álma hogy driftes legyen...stb? De ugyan akkor figyelmet fordít a barátjára, csak mégis vh ezen a téren vadabb.
2009. júl. 9. 15:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
hat...ha vinne magaval veyetni akk igen:D en is orulok a gyorsasagnak:D
2009. júl. 9. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
48%

Hát én nem nagyon:D Nem bízok meg vezetési téren a nőkben:D

Főleg ha gyorsan vezet:D

2009. júl. 9. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Én nem biztos, mert ebben az esetben egy felelőtlen emberről van ugyanis szó. És nem csak azért, mert a saját, vagy a mellette ülő, de mások életével is játszik. És ezt nem közhelynek szánom, hanem ez tény.
2009. júl. 9. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
engem nem érdekel hogy hogy vezet.
2009. júl. 9. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
nálam nem ez lenne a döntő ok, hogy járnék-e vele vagy sem...
2009. júl. 9. 15:44
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Van egy női világ és egy férfi világ és ez így van rendjén.

A vezetés nem a nem a női világ. :D

Nem is érezném magam férfinak ha a barátnőm durvábban vezet és egyedül is ki tudja nyitni az ásványvizes üveget, jobban ért a műszaki dolgokhoz stb.

2009. júl. 9. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
keress benne még vmi más hibát és könyebb lesz xD
2009. júl. 9. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Simán:) Imádom azokat a csajokat akik nem totyorognak hanem tudják mi van a jobb lábuk alatt...
2009. júl. 9. 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Kikérem magamnak, én nő vagyok és nagyon jól vezetek!És ezt még a párom is elismeri!!
2009. júl. 9. 15:57
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

hát nem a vezetése alapján választanám meg a barátnőm. Viszont tetszene, ha barátnőm jól vezetne, és mondjuk drifter akar lenni. Viszont nem mindig engedném, hogy ő vezessen. Néha furcsának tűnik, amikor egy pár kiszáll az autóból és a csaj vezet.

Ha drifter lenne, azért én ott lennék a boxban, és felügyelnék mindenre, kereket vagy gumit cserélnék aztán csapathat :D

2009. júl. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!