Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen sűrűn mondjátok a barátnőtöknek, hogy szeretitek?
Mondjuk kb 1-2 éves kapcsolatban. Barátom eddig se mondta túl sűrűn, hogy szeret, de mostanában szinte soha. A viselkedése nem változott, és az azt mutatja, hogy persze szeret, csak valahogy mondani nem mondja soha. Nem tudom kéne e aggódjak, vagy ez normális, ha amúgy sem olyan érzelemkimutatós fajta. 1.5 éve járunk.
21L
Több mint két éve vagyunk együtt.
Naponta többször is mondjuk egymásnak (munkába indulás előtt mindenképp), nem tudom, hányszor, nem számoljuk :) Amikor eszünkbe jut, vagy olyan a pillanat, kimondjuk. De én alapból szeretem ezt kinyilvánítani, a testvéremmel is gyakran írjuk/mondjuk egymásnak, és nagyon jól esik.
24/N és 29/F
Lassan 4 éve vagyunk együtt és lassan 2 éves házasok vagyunk.
Most hogy kiment külföldre a férjem, állandóan mondja és írja hogy szeret, amikor itt dolgozott és minden nap együtt voltunk akkor nagyon ritkán mondta, de attól függetlenül is tudtam hogy szeret, csak ő nem az a típus aki szeret érzelgősködni, nyálaskodni.
Már nem sokáig marad kint külföldön, szóval valószínűleg ha már újra mellettem lesz, akkor visszatér minden a régiben és már nem fogja annyit mondogatni, hogy szeret.
28/N
Minden nap, szerintem a kapcsolattól függ hogy ki hogy kezeli, vagy hányszor mondja.
Attól hogy gyakran mondja az ember, nem nyálas, én se vagyok egy nyálgép, de így köszönök el a barátnőmtől mindig, mert sose lehet tudni mikor mondhatod valakinek utoljára. Meg kell becsülni azt, ami van
21/F
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és mi elég gyakran mondjuk egymásnak.
19F
3 éve vagyok együtt a párommal, minden nap rengetegszer mondjuk egymásnak. Ez nem nyálasság, ez nálnuk olyan mint a csók, ez is egy kifejezés.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!