Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátok ezt írta ki :Rövid az élet és hosszú a csúnya nők sora! De nem tudom értelmezni annyira mit jelent?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 20:26
31/63 anonim válasza:
28: Miért életbevágóan fontos, hogy lány legyen?
32/63 anonim válasza:
Ohhh, te szent ég! Beteg vagy...:DDD Ja, és korrepetáld szegény csajszit helyesírásból..., nagyon ki lehet "éhezve" a kis drága, ha itt nyomul...:DDDD
33/63 anonim válasza:
Illetve nem csajszi, hanem pasi...
35/63 anonim válasza:
Van itt valaki Kalocsa környékéről? :D
/\__
36/63 anonim válasza:
80%-os vagyok, 27 éves, srác, szeretem a pónikat, meg a Gyakorikérdéseket. Egy csajjal én is matekolnék perpillanat.
37/63 anonim válasza:
Van itt valaki Kalocsa könyökéről?
/\__
38/63 anonim válasza:
Én meg a másik 80%-os. 16 éves Kalocsáról. Szeretem a paprikás krumplit, és a sült kolbászt. Van itt valaki Kalocsáról?
/\__
39/63 anonim válasza:
A lényegen nem változtat, hogy pasi vagy csaj..., egyet akar..., privit!
Kalocsa, ott paprikát termesztenek ugye??? Amúgy nem ott lakom...:)
Fiúkák nagyon kivagytok! :DDD
40/63 anonim válasza:
Igen, paprikát termesztünk, már reflexből.
/\__
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!