Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok ötleteket, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok ötleteket, hogyan tudnám kiengesztelni a barátnőmet? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Szombaton egy kicsit ittasan érkeztem haza és eléggé megkívántam a barátnőmet de neki nem volt kedve szeretkezni, erre begurultam és ordítottam vele, hogy az én lakásomban az van amit én akarok és addig erőszakoskodtam míg megtörtént a szex, és a szex alatt is elég durván bántam szegénnyel.

Az egész hétvégét átsírta.

Már nagyon megbántam, de a pia hozta ki ezt belőlem.

2012. júl. 2. 18:54
1 2
 11/16 RDelecroa válasza:
100%

Ember, sajnos csatlakozok elöttem szólókhoz és tényleg ásd el magad miközben a tarkod lövöd át de ha mindenképpen bocsánatot akarsz tőle nyerni bele fog telni pár hétbe mert két módja van.

1. Fogod magad és az egész hetet csak neki szenteled reggli az ágyba kávéval, NINCS CSÓK ha nem ő kezdi!!!!. Kérdezd meg mit segíthetsz, lassan érintsd meg és eszedbe ne jusson olyan helyhez közeledni!!!! Lassan haladva talán magához enged...

2. Vehetsz egy vibrit és oda adhatod hogy adja vissza amit vele tettél ha már voltál ekkora undorító lény...de természetesen kötözd magad ki hogy ugyan azt éld át!!!!!!!!!!!

2012. júl. 2. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
pm 9-est a tarkóhoz...
2012. júl. 2. 22:40
 13/16 Scotty97 ***** válasza:
49%
Én a 2. választást színtiszta hülyeségnek gondolom, de az első bejöhet.
2012. júl. 4. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Aki ennyire bebolondul a piától, az messzire kerülje el! Mert különben más esetekben is veszekedni meg balhézni fogsz vele, ha iszol!
2012. júl. 4. 13:29
 15/16 anonim válasza:
100%

Mindenképp beszéljétek meg!!! Ez a legfontosabb, hogy ha már egy ekkora hülyeséget elkövettél mondd el neki, hogy nagyon nagyon sajnálod és lepd meg valami ajándékkal, esetleg egy wellnes hétvégével.

egyébként, hogyha az alkohol ilyen hatással van rád, nagyon oda kéne figyelned, hogy ne igyál esetleg csak alkalmakkor, bulikban, de ne rendszeresen és mindig csak mértékkel! Mert szerintem még egy ilyen és elveszítheted...

2012. júl. 4. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát már az előttem lévők is leírták, hogy mindenképpen hagyd, hogy ő kezdeményezzen.....szex, ölelkezés, csók......most újra meg kell hódítanod......mert ez eléggé egy nagy lelki trauma neki :/ sok sikert
2012. júl. 5. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!