Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez baj? Hogy tudassam vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj? Hogy tudassam vele, hogy nekem nem ez a fontos?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal előző héten. Minden oké egyelőre, azon kívül, hogy nem szeretek csókolózni. Nem vele van a gond, csak valahogy nem igénylem annyira, mint ő. Ha találkozunk, program közben egyszer szokott egy hosszabb csók lenni általában, de azon kívül csak sima puszik gyakrabban. Látom, hogy neki ez nem tetszik, de szerintem egy hét után még nem lehet megbeszélni, hogy nem szeretem, csak néha.

Ez mennyire (átléphető) probléma? Hogy értessem meg vele, hogy nekem nem fontos, hogy állandóan egymás szájából lógjunk ki?

Köszi az értelmes válaszokat!

19L 22F

2012. júl. 2. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem para... Mondd el neki, hogy te nem szeretsz csókolózni,de ugyanugy szereted, érezteted vele ( kézfogás, átkarolás, ölelések, puszik, stb.) Ha szeret téged meg fog érteni! Szeretet nemc sak csókkal lehet bizonyítani..

18/f

2012. júl. 2. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem elképesztően zavarna ... Alapvető szeretet kimutatás és törődés gesztusa. Biztos hogy nem tudnám mellőzni.Az ok hogy publikusan nem kell folyamatosan de ha kettesben vagyunk akkor miért ne ??
2012. júl. 2. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első,

1 hét után még korai kimondani, hogy szeretem. Mindenesetre a vele eltöltött időt szeretem, az biztos. Azért nem akarok erről beszélni, mert ő sem szólja meg, csak többet igényelné, a közeledésekből kiindulva.

Azt mondják, sokkal jobb csaj vagyok külsőre, mint ő srácba. De nekem ez nem számít semmit, megtanultam már, és ezt próbálom éreztetni is vele, de nem tudom, mennyire veszi a lapot. Lehet, hogy kicsit ki akar tulajdonítani talán, fogalmam sincs.

2012. júl. 2. 15:26
 4/4 okoska31 ***** válasza:

az lesz a gáz, ha nem mondod meg neki.

egyébként három oka lehet, ha nem csókolózol:

1. úgy érzed nem tudsz.

2. büdös a szája

3. nem vagy még szerelmes

Ebből a második megoldható, az első túl kell lendülni, a harmadik meg majd akkor változik, ha az leszel.

2012. júl. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!