Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság ha megmondnom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság ha megmondnom egy lánynak, hogy nem fogok rá várni örökké?

Figyelt kérdés

Azt mondta van nála esélyem de nem ígér semmit.

Erre érdemes várni?

2012. júl. 2. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hajrá. Aztán csak magabiztosan
2012. júl. 3. 06:27
 12/17 anonim ***** válasza:

vicces, hogy itt rögtön leszólják a csajt, holott az sem tudják, mennyi ideje ismerkednek, mennyi ideje megy az udvarlás... sok csaj nem jön össze 1-2 heti ismeretség után senkivel, én sem, és szerintem ez a normális, ebben nincsen semmi leszólni való, mivel ennyi idő alatt nem nagyon lehet megismerni annyira egy embert, hogy tudjam, együtt akarok e lenni vele.

én inkább a kapcsolaton kívül szeretem kiismerni a másikat, nem akkor, amikor már összejöttünk.

2012. júl. 4. 15:13
 13/17 A kérdező kommentje:
már lassan két hónapja ismerjük egymást és minden nap beszélünk
2012. júl. 4. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:
2 hónap? Hát az semmi. És erre mondod, hogy nem fogsz rá örökké várni? :D Hát a csaj jobban jár, ha lelépsz.
2012. júl. 4. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:

utolsó: egyet értek. én majd' fél évig ismerkedtem a volt barátommal csak barát szinten. eljárkáltunk ide-oda, beszélgettünk, ismerkedtünk. nem randik voltak, csak találkozgatások. és amikor megismertük egymást tényleg, és rájöttünk, hogy a másik több, mint barát, akkor kezdtünk csak összejövési szándékkal találkozgatni, és ez így volt jó. addigra már tudtam, milyen ember, mire számíthatok tőle, és nem egy kapcsolatban estem pofára, mert csalódtam benne. 4 évig voltunk utána együtt, szóval... jó választás volt.

szerintem is hagyd békén a csajt, ha már 2 hónap után meguntad ezt az egészet.

2012. júl. 5. 01:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Igenám csak más az amikor egy barátságból alakul ki a szerelem. Persze h ott több idő az "ismerkedés". De ha úgy kezdődik az egész h megkérdezi h mi lenne ha összejönnének, és nem azt mondja h ismerjék meg egymást hanem h "talán van esélye de nem igér semmit"..... ezt hívják úgy h "talonba tettek"

Majd ha végképp nem talál senki mást magának akkor jó leszel te is

2012. júl. 5. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
bakker, ha egyszerűen nem ismeri, mit mondjon neki? van nála esélye = bejön külsőre, de nem ígér semmit = nem tudja, milyen ember, és működne e egy kapcsolat.
2012. júl. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!