Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírkózhatnék meg a féltékenységgel ilyen helyzetben?
17 éves lány vagyok, 8 hónapja járok a barátommal.
A barátomnak sok lány haverja van, és két legjobb lány barátnője(volt?). Az egyikbe régen szerelmes volt, de mióta velem jár tényleg engem szeret, mindkettőnknek igaz szerelem, együtt tervezzük a jövőt, nem csak szerelmespár vagyunk, hanem egymás legjobb barátai és lelki társai is.
Egyszer volt egy buli, ahová elhívtak minket, plusz az egyik legjobb lánybarátnőjét(legyen C, aki tetszett neki régen), plusz a barátom legjobb fiú haverját, akibe C szerelmes volt.
Én nagyon izgultam a bulin, hogy csinos legyek, stb. (barátommal külön érkeztünk)Mikor megjött a barátom nem láttam volna, hogy nagyon "végignézett" volna rajtam, odajött, köszönt, megölelt, majd visszament C-hez. A bulin ilyen 20 perceket voltunk együtt, aztán mindig ment C-hez( a többiek mondták, hogy C sír, meg C hívja őt, stb). Normál esetbe ezen nem sértődik meg az ember hisz nem a tulajdonom, hogy birtokoljam, és a barátok is fontosak, de én úgy mentem el a buliba, hogy a barátom azt mondta, hogy végig ketten együtt leszünk, stb(eleinte egyikünk se akart menni a buliba). Ami nehezítette a helyzetet, hogy lelkileg beteg vagyok. A buli végén sírtam is, a barátommal tisztáztuk és azóta minden rendben(ez márciusban volt kb). NAgyons zeretjük egymást és ezt lehet látni is, egyszerűen a másik mindene vagyunk.
VISZONT: ezek a haverjaim ismét szerveztek egy bulit, ahova elhívták C-t is, a barátomat és engem is. Én menni akarok mert a barátom is jön ha én is, plusz a haveri társaságom ez a banda, de attól még félek előre. A barátommal beszélni fogok, de hogyan küzdjem le a rossz érzést?:(
Köszönöm:)! Hát igyekszem előtte mindig csinos lenni.:)
Igazából C nem mozdult rá, csak az volt a baj hogy olyan kis magányonak éreztem magam nélküle...
De megbeszélem vele, hogy vagy együtt leszünk, vagy Ő C-vel én meg a barátaimmal, csak, hogy lelkileg mire készüljek, és néha együtt. De beszélek holnap vele mindenképp! Köszönöm:)
Nem teljesen külön gondoltam, hanem, hogy nem mindig együtt vagyunk:)
Bár én csak Vele szeretnék javarészt lenni:) Azzal a barátnőjével szinte sosincs, csak velem, de megpróbáljuk azarany középutat megtalálni, vagy, hogy Ő mit lát jónak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!