Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha még mindig szeretem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden összefoglalva,rövid kapcsolat volt,de én teljesen belezúgtam a srácba. Úgy tűnt ő is. Aztán az jópáradik randink után bejelentette,hogy neki ez nem megy,mivel a legjobb haverja totál belém van zúgva (ezt már a kapcsolatunk előtt is tudtam) és neki a barátság fontosabb... Ez már majdnem 1 éve volt. De azóta is ugyanúgy szeretem és rettentően hiányzik. Voltak előtte kapcsolataim,de ő volt az igazán nagy első szerelem...Soha nem fogom tudni elfelejteni? Hogy verjem ki a fejemből? Előre is nagyon köszönöm! 15L
2012. júl. 2. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj szorakozni nyaralni strandolni bulizni barátnözni ne gondolj rá ne agyalj rajta hidd el sokkal jobb és könnyebb lesz
2012. júl. 2. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Foglald le magad, próbálj ne rá gondolni, kapcsolódj ki, idővel múlik majd talán
2012. júl. 2. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is pont ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy mi fél éve szakítottunk. Próbálj meg szórakozni, pasizni és nem gondolni rá, bár az esetek többségében ez sem tökéletes megoldás, de jobbat nem tudok.
2012. júl. 2. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de van 1 bevált módszer:

kerülöd ahogy csak tudod, nem gondolsz rá, nem figyelsz rá

Más dolgokra koncentrálj, találj valami elfoglaltságot, ha lehet úgy csináld hogy még véletlenül se találkozzatok.

És az idő majd teszi a dolgát.

Tudom, hogy kib.szottul nehéz, de csak ez az egy módszer, ami hatásos.

Emlékszem, volt egy srác, aki azért keresett meg, nekem hogy sikerült elfelejteni a lányt, mert ő is beleszeretett XD

Elmondtam neki, hogy én mit csináltam, és utána azt mondta hogy neki nem ment... szerintem elhatározás kérdése.

Na meg persze a lényeg (mint már írtam) hogy minél kevesebbet gondolj rá.

Szórakozz, sportolj, nézz filmeket, meg nem tudom. Kapcsolódj ki barátokkal

2012. júl. 2. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Megpróbálok nem gondolni rá és kikapcsolódni,többet szórakozni! :)
2012. júl. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!