Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik nekem egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik nekem egy lány akit szinte minden este szoktam látni, de nem merem megszólítani, pedig úgy vettem észre tetszem neki. Én tévedtem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, többször láttam már sétálás közben esténként. És észrevettem hogy mindig megnéz magának, visszafordul ha elmegyek mellette. Hangosan mindig rámköszön, pedig nem is ismertem. Aztán egyik este úgy alakult, úgy ültünk le a padokra, hogy ő meg a barátnője voltak szemben. Szemeztem vele egy fél órát kb. , láttam hogy direkt úgy beült, hogy jobban lásson. Nagyon tetszik nekem, gyönyörü nagy barna szemei vannak, és hosszú barna haja. Nem mertem odamenni, mert nincs semmi önbizalmam, meg a barátnője is ott volt. Ezért eldöntöttem kikeresem Facebookon, és írok neki. Меg is történt, de alig akart válaszolni, ha feltettem egy kérdést, meg azt mondta hogy ő nem látott engem. Megkérdeztem tőle, hogy van e esetleg kedve sétálni egyik este, meg beszélgetni, de csak annyi válasz jött, hogy nem tudom, majd meglátjuk. Most akkor én vagyok ilyen hülye, hogy azt hittem tényleg tetszettem neki? Már nagyon bánom, hogy ráírtam.20f

2012. júl. 2. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

(Utolsó vagyok.)

A „törékeny, igazi” nőknek bátor, határozott férfira van szüksége, hogy meg tudja védeni.

2012. júl. 3. 11:50
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! a 11.00-ás válaszolónak: igen,épp ez az,hogy ilyen kifogásokkal jön,hogy nem látott,meg hogy alig akart válaszolni,2-3 szavas mondatokkal,akkor tényleg nem akarhatott mást,csak szórakozott velem,azt se írta hogy van kedve eljönni,pedig szerintem ha tetszettem neki,akkor gondolom azt írhatta volna..finoman lekoptatott ezek szerint.aztán lelépett facebookról szó nélkül.tegnap is láttam,ma is,holnap is fogom,de nem hiszem,hogy odamegyek,nem látom ezek után értelmét sajnos..
2012. júl. 3. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!