Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egyetlen egy lánynak sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyetlen egy lánynak sem tetszem, akkor sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 23:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként az ember hozzáállása nagyon erősen befolyásolja azt, hogy hogyan látja a valóságot. Ha elhitetted magaddal, hogy te senkinek nem tetszel, akkor nagy valószínűséggel észre sem fogod venni, amikor megtetszel valakinek. Hidd el nekem. Velem többször is megtörtént ez fiatalkoromban, amikor még nem nyílt ki a szemem.

2012. júl. 2. 00:39
 22/22 anonim ***** válasza:

ma 00:30

Hát ezek a lányok nem sport rajongók, egész nap gép előtt ülnek és aranyos, cuki fiúkra vadásznak. :D

Bocsi, de ők szerintem azt sem tudják mi a testmozgás. Inkább nyafognak, hogy kövérként nekik is joguk van szép fiúkhoz. De tanúsíthatom nagyon tudnak tapadni, mint a piócák olyanok, ha egy rádmászik, utána csak erőszakkal tudod leszedni magadról. Én töröltem is az egyiket msn-ről, de facebookon megtalált valahogyan és ott kezdett zaklatni, kénytelen voltam csúnyán megmondani neki, hogy kopjon le rólam már végre. De biztosítékként egyik jó barátomnak átadtam a csajt, mert ő is szereti a perverz dagikat. :D Én a vékony, perverz, rossz kislányokat szeretem inkább. :P

2012. júl. 2. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!