Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig képes egy férfi színészkedni egy kapcsolatban?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. A "baj" az, hogy 3 hét után szerelmes lettem belé. Azt mondta ő is szerelmes belém. Néha viszont olyan jeleket ad, amiből azt veszem észre, hogy csak a szex miatt van velem.
Egyik barátnőm már többször figyelmeztetett, hagyjam el ezt a srácot mert csak megbánom hogy vele vagyok. Nem vagyok biztos benne, hogy igaza van, de nem is nagyon tudom megcáfolni hogy butaságot beszél.
2 hónap alatt már kiderült volna ha nem szeret, nem? Ennyi ideig képes lenne színlelni a szerelmet? Képes lenne csak azért hatalmas telefonszámlát csinálni, hogy minél tovább ideig megtarthasson? Naponta többször felhív, sms-t vagy emailt ír, és esténként is mindig mondja, hogy szeret meg hiányoztam neki. De ugye egész nap nincs velem, nem tudom mit csinál amikor azt mondja dolgozik. :( Bízom benne valamilyen szinten, de nem szeretnék még egyszer csalódni. És ha tényleg csak átver, szeretnék minél előbb kilépni ebből a kapcsolatból.
18L
de akkor mijen munkÁja van ha állandóan tud telefonálni? ha ennyi ideje van akkor másra(okra)is lehet ideje.
bocsi nagyon pesszimista hangvételű a hozzászolásaim de ez van.
bár nagy kockázat nagy nyereség és nagy bukás is lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!